Veste uriașă pentru toți clienții Lidl România. Gratuit în toate magazinele, chiar din acest moment

Gratuitate la internet în magazinele Lidl România

Retailer-ul Lidl România, a anunțat recent, anumite facilități gratuite pentru clienții săi. Vin sărbătorile de iarnă, și Lidl România speră la cât mai mulți români să le treacă pragul. Așa că au făcut anumite facilități clienților, tocmai în ideea de a sta mai mult în magazinele Lidl

Gratuitate la internet în magazinele Lidl România

Perioada următoare, a sărbătorilor de iarnă, este una în care românii dau buzna în magazine pentru a-și face cumpărăturile. Lidl România, în afară de ofertele săpătmânale, vine și cu altă ofertă, de data asta gratuită, pentru toți clienții săi. Lidl are peste 280 de magazine deschise în toată țara.

Este clar că numărul de clienți va fi unul considerabil și anul acesta, de sărbători. Așa că oferă posibilitatea clienților săi să petreacă și mai mult timp printre rafturile pline cu produse și oferte la reduceri. Lidl România s-a gândit să le ofere clienților săi, pe toată perioada cât se alfă în magazinele sale spot-uri WiFi gratuite. În toate magazinele Lidl România din țară clienții vor benefia de internet gratuit.

Ofertele Lidl la prețuri reduse

În aproape fiecare săptămână retailer-ul Lidl România oferă clienților săi oferte și tematici, fie că vorbim de săptămâna italiană, de cea thailandeză. În aproape fiecare eekend, Lidl face discounturi semnificative la o gamă variată de produse alimentare.

În afară de asta, prin aplicația de smartphone, ”Lidl+”, clineții Lidl își pot alege cel mai apropiat magazin de locuința lor, și în funcție de oferta magazinului Lidl din zonă, poate să beneficieze de mai multe reduceri. Este vorba de așa-zisele cupoane Lidl care reduc prețurile la produse chiar și cu până la 50%. În același context, Lidl și-a anunțat recent prgoramul de lucru în următoarea perioadă, și cel de sărbători, după cum urmează:

Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00;

Duminică: 08.00 – 19.00.

Cu toate astea, în funcție de situația din orașele în care Lidl activează, programul va fi modificat, în funcție de restricțiile impuse la nivel local.

Alte noi magazine au fost deschise chiar în această lună de către Lidl. Au fost deschise magazine în în Mioveni, raionul Argeș, la 30 aprilie, și are o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Conform unui comunicat dat de oficialitățile companiei, s-au mai deschis cel puțin două magazine. Unul a fost deschis în 5 noiembrie, în Alba Iulia. Un alt a fost deschis pe 26 noiembrie, în Covasna.

Rămâne să vedem care mai sunt ofertele următoare la Lidl, și vi le vom anunța și noi, imediat ce aflăm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI