Veste uriașă în televiziune! Celebra prezentatoare s-a căsătorit în secret. S-a iubit în trecut și cu Codrin Ștefănescu

Veste uriașă în televiziune! Celebra prezentatoare s-a căsătorit în secret. S-a iubit în trecut și cu Codrin Ștefănescu
Fosta iubită a lui Ștefănescu s-a căsătorit

O celebră vedetă de la noi și-a pus pirostriile! Blondina s-a iubit în trecut cu Codrin Ștefănescu, iar deși mulți au crezut că ei vor ajunge să facă pasul cel mare….nu a fost așa.

S-a căsătorit în secret! Fericita mireasă s-a iubit cu Codrin Ștefănescu în trecut

Cristina Herea, de la România TV, s-a căsătorit în secret! Fosta iubită a lui Codrin Ștefănescu și-a găsit fericirea după ce cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Prezentatoarea de televiziune a decis totuși să nu amâne evenimentul din cauza restricțiilor impuse în cadrul crizei sanitare, așa că a mișorat pe cât posibil lista invitaților și a redus distracția. Viața personală a Cristinei nu a fost nicodată prea mult cunoscută de publicul larg, mai cu seamă când era cu Ștefănescu.

”Viaţa mea sentimentală era foarte tumultoasă. Cristina m-a scos din această mocirlă. Într-un moment de panică a intervenit ea, m-a scos dintr-un atac de panică, din această depresie generală în care eram”, a declarat Codrin Ştefănescu la o emisiune TV despre relația cu jurnalista.

Cristina Herea și Codrin Ștefănescu
Cristina Herea și Codrin Ștefănescu

„Îmi doresc un copil”

La rândul ei, moderatoarea de la România TV susținea atunci că i-a schimbat percepția politicianului despre femeia perfectă și că dorește să treacă dincolo de porțile sufletului său pentru planuri cu mult mai mari – un copil pe care atunci acesta se pare că nu era pregătit să-l facă. Vedeta n-a stat mult pe gânduri, iar pentru că știa foarte bine ce-și dorea….a găsit în altă parte. Cel mai probabil urmează să-și satisfacă în curând și dorința de a deveni mamă tânără.

„El a spus că femeia perfectă e femeia care tace. El a găsit în mine un partener de discuţie, petrecem nopţile până la cinci dimineaţa în bibliotecă… Astfel, am infirmat această afirmaţie, aşa că va urma şi cealaltă. Îmi doresc un copil şi-mi doresc să fiu o mămică tânără”
Cristina Herea