Veste uluitoare despre noua Dacia Duster. Mii de români vor economisi mulți bani

Până unde merge noua Dacia Duster în noua variantă

Vestea excepțională pe care au așteptat-o toți clienții Dacia a venit, în sfârșit! Noul model de Dacia e pe piață. Producătorul din Pitești le oferă acestora mai multe opțiuni de achiziție, ca să mulțumească pe toată lumea.

Surpriza din Dacia Duster pe care au așteptat-o toți clienții

Noua Dacia Duster este disponibilă într-o versiune specială care are motor TCe ECO-G, adică acel motor dual care funcționează atât cu benzină, cât și cu GPL. Surpriza abia acum vine!

Dacie Duster beneficiază tot de o autonomie de 1000 km dacă ambele rezervoare sunt pline, ceea ce e un avantaj enorm pentru clienți. Dacia Duster și Logan sunt diferite atât în ce privește greutatea, cât și în ce privește dimensiunea rezervoarelor. Dacia SUV va beneficia de o autonomie de rulare la fel de mare precum Sedan-ul și clienții se pot bucura de ea.

Ce are în plus noua Dacia Duster față de celelalte modele
Ce are în plus noua Dacia Duster față de celelalte modele

DACIA Duster – Anunțul anului pentru Modelul 2020

DACIA Duster poate să le ofere clienților o mașină cu o autonomie de 1000 de km, dacă au ambele rezervoare pline. Desigur că aici vorbim despre cifre la nivel teoretic, dar există suficienți de posesori de Duster care merg la consum, deci nu e imposibil de atins și cifrele pe care le promovează producătorii.

Dacia Duster în această versiune a fost gândită pentru economie, costuri reduse de întreținere, iar cei care ajung să meargă cu mașinile pe distanțe de aproape 1000 km vor aprecia costurile reduse. Parcurgerea unor distanțe atât de mari cu Dacia Duster folosind și GPL poate aduce economii substanțiale în cazul utilizării îndelungate.

Surprinzător până unde merge Dacia Duster!
Surprinzător până unde merge Dacia Duster!

Noua versiune Dacia Duster este lansată înaintea celei de plug-in hibrid, care ar trebui să fie prezentată tot în 2020. Clienții Dacia așteaptă și un model electric pentru anii următori.

Automobile Dacia este cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu 24,7 miliarde de lei în 2018. Profitul net a ajuns să depășească 7 miliarde de lei în 2018. Dacia este prezentă pe 44 de piețe externe iar vânzările totale s-au ridicat la 736.570 de unități anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI