Veste teribilă pentru Mihai Albu și showbiz-ul din România. Mama designerului s-a stins. Zinaia fusese la terapie intensivă: „În stare critică” EXCLUSIV

de: Manolică Anca
23 08. 2023

Mihai Albu traversează momente extrem de dificile și este trup și suflet alături de cea care i-a dat viață! Mama celebrului designer de pantofi a fost internată la terapie intensivă, după ce a acuzat stări de rău în urma unei intervenții chirurgicale. Declarații emoționante, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mihai Albu trecere prin clipe de cumpănă

Update ora 15:55: Din păcate, mama lui Mihai Albu s-a stins din viață!

Mama designerului, Zinaia Albu, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani, fiul ei fiindu-i alături și îngrijind-o până în ultima clipă de viață. Acesta a postat o fotografie pe rețelele sociale cu un fundal închis la culoare și a anunțat decesul celei care i-a dat viață.

”Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

– Știrea inițială – 

În luna februarie a acestui an, mama creatorului de pantofi a ajuns de urgență pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Femeia în vârstă de 95 de ani suferise o fractură de bazin după ce a alunecat de pe scaun, care a obligat-o să stea imobilizată la pat.

A urmat apoi o perioadă lungă de recuperate, în care Mihai Albu s-a îngrijit în permanență de ea și a ajutat-o cu tot ceea ce a avut nevoie.

”Mama e grav bolnavă”

Dar iată că, acum, fostul soț al Iuliei Albu trece din nou printr-o perioadă grea, după ce cea care i-a dat viață are din nou probleme de sănătate. Aceasta a suferit recent o altă intervenție chirurgicală, care a decurs bine, dar la scurt timp început să acuze stări de rău.

”Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă).

Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Doamne ajută!”, a scris îndrăgitul creator, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu iubita lui mamă.

Mihai Albu, alături de mama lui

Acum, femeia se află internată la terapie intensivă, iar vedeta se roagă pentru ca aceasta să își revină.

”Mama e grav bolnavă, de fapt este în stare critică, e pe aparate, este asistată mecanic. Nici nu mai pot vorbi, sunt foarte trist și speriat. Dumnezeu hotărăște ce se va întâmpla cu mămica mea, sperăm într-o minune”, ne-a spus Mihai Albu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Suferința cumplită pe care a trăit-o Mihai Albu la numai 16 ani: ”Am deschis ușa și mi-au spus că tata a murit!”