Veste proastă pentru românii care au trolere. Țara care a interzis accesul acestui tip de bagaje
Veste proastă pentru românii care au trolere și au de gând să le folosească în această vară în timpul concediului într-un anumit loc. Un stat din Europa a interzis accesul pe teritoriul lui cu astfel de bagaje. Așadar, care este țara care a interzis accesul acestui tip de bagaje și care este motivul.
Vești proaste pentru românii care vor pleca în această vară în Croația. Se dau amenzi de 4000 de euro
Un oraș dintr-o țară vizitată de foarte mulți turiști, printre care și mulți români, a interzis bagajele tip troler.
Astfel, cei care au de gând să meragă în vacanță în Croația trebuie să fie foarte atenți, pentru că primarul din orașul Dubrovnik a luat o decizie care a intrat în vigoare vara aceasta.
Condiția principală pentru turiști
Turiștii din toată lumea vor fi vor fi bineveniți în acest oraș, însă cu o simplă condiție, să nu-și care bagajele în geamantane tip troler.
Primarul Mato Frankovic a luat această decizie după ce locuitorii orașului s-au plâns în mod repetat de zgomotul pe care roțile trolerelor îl fac în mai toată urbea, mai tot timpul.
Trolerele nu se mai cară pe jos
Astfel, cei care ajung acolo, de acum, trebuie să își care trolerele în mână prin centrul vechi sau să apeleze la altfel de geamantane.
În plus, pe viitor, va fi construit un loc special în apropierea aeroportului, unde turiștii vor fi obligați să își lase trolerele, bagajele fiind mai apoi transportate, contra cost, la adresele unde sunt cazați turiștii.
Alte restricții pentru turiști
Restricțiile se referă numai la trolere, gențile de mână și rucsacurile putând fi folosite în continuare fără probleme. De asemenea, primăria Dubrovnic atrage atenția și asupra faptului că este interzis plimbatul animalelor de companie fără lesă, mersul pe stradă dezbrăcat și cățăratul pe monumente, potrivit Rador.
În plus, regulile interzic și articolele vestimentare care promovează consumul de droguri, dormitul în public sau consumul de alcool în apropierea spațiilor publice protejate, cum sunt școlile.
Amenzile de 4000 de euro pentru cei care nu încalcă legea
Cu toate aste, turiștii care vor să ducă distracția la un alt nivel și se se bucure de viața de noapte croată așa cym știu ei se pot alege cu amenzi de până la 4.000 de euro pentru tulburarea ordinii publice.
Ceva asmănător se întâmplă și în orașul austriac Hallstatt, unul dintre cele mai frumoase locuri din țară. Turiștii nu mai au voie să facă fotografii peisajelor care îți taie repirația, primăria montând panoiuri de lemn pentru a-i înurca pe cei ajunși acolo să mai facă poze.