Veste neașteptată în showbiz. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă, la 47 de ani

Veste neașteptată în showbiz. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă, la 47 de ani
Vedeta a devenit pentru prima oară mamă, la 47 de ani

Veste neașteptată. A devenit mamă pentru prima oară, la 47 de ani! Partenerul de viață este mai tânăr decât ea cu 7 ani. Despre cine este vorba?

Vedeta a devenit pentru prima oară mamă, la 47 de ani

Actrița americană Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima oară, la 47 de ani. Informația este vizibilă pe cotidianul spaniol El Pais. Artista și partenerul ei de viață, Benji Madden, în vârstă de 40 de ani, au devenit părinții unei fete. De asemenea, vestea a fost dată de Cameron Diaz pe o rețea de socializare. Rodul iubirii vedetei hollywoodiene și a soțului ei a primit numele Raddix.

Veste neașteptată în showbiz. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă, la 47 de ani
Cameron Diaz alături de Benji, soțul ei

„La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu vestea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia”, este mesajul postat de Cameron Diaz pe Instagram.

”Nu vom posta fotografii și nici detalii”

Actrița a precizat că nu va face publice imagini cu micuța, deși ea, dar și partenerul, sunt încântați să împărtășească vestea venirii pe lume a pruncului lor cu fanii.

„Deși suntem încântați să împărtășim această veste cu voi, vrem să protejăm intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță”, a mai scris Cameron Diaz.

Cuplul Diaz – Benji este cunoscut pentru modul în care a ales să își petreacă viața departe de lumina reflectoarelor de când și-a început relație, din 2014. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2015 și au făcut foarte puține declarații despre relația și căsnicia lor. ”Nu am mai fost niciodată iubită în acest mod. Mă uit la el în fiecare zi și mă inspiră, este foarte muncitor. Mă simt atât de norocoasă”, a povestit actrița în 2017, în timpul Goop Wellness Summit, organizat de Gwyneth Paltrow, fondatoarea site-ului Goop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI