Veste imensă pentru români! Tratamentul care l-a vindecat pe Trump este folosit și în București. Rezultate incredibile

Donald Trump s-a vindecat. Care a fost tratamentul?

Ce tratament l-a vindecat pe Donald Trump? Președintele Statelor Unite ale Americii este acum, mai încrezător decât niciodată și se sime excelent, iar medicamentele care au dat roade se folosesc și în București.

Donald Trump s-a vindecat. Care a fost tratamentul?

Președintele Statelor Unire ale Americii a fost testat cu coronavirus, la fel ca și cei din familia sa. Cu toate astea, a fost singurul care a avut nevoie de spitalizare și de atenta îngrijire a medicilor. Profesorul Sreinu-Cercel susține că tratamentul acestuia dă rezultate foarte bune și la noi în țară. Cazurile de coronavirus cresc alarmant, iar spitalele sunt arhipline. Toate paturile sunt ocupate și vineri se aflau patru persoane în camera de gardă care căutau o soluție rapidă de internare. Perioada iernii vai fi mai grea, au anunțat autoritățile, dar cu toții sunt pregătiție pentru ce este mai rău.

Românii sunt sfătuiți în continuare să respecte restricțiile indicate de oficiali, ca sistemul sanitar să nu colapseze în cele din urmă. Între timp, celebrul medic a vorbit încă o dată despre importanța măștii de protecție și despre tratamentul pe care îl ia Donald Trump. O veste bună este că medicația primită de președintele Americii este aceeiași ca cea de la Institutul Matei Balș din Capitală. “acest cocktail se folosește deja pe pacienți, iar rezultatele sunt foarte bune. Aceste rezultate vor fi raportate la final către FDA pentru a fi interpretate si dacă sunt semnificative statistic, vor fi luate în considerare. Până acum, avem un rezultat foarte bun”.

Tratamentul lui Trump e folosit și în București
Tratamentul lui Trump e folosit și în București. Ce folosesc medicii din SUA?

„Particulele virale pot persista pe suprafețe până la 60-80 de ore”

„Viteza de circulație a picăturilor de salivă când vorbești fără mască este de 7 metri pe secundă. Când oamenii se ceartă, viteza e și mai mare. Logic, pe cale de consecință, trebuie ca lumea să poarte mască tot timpul. Inclusiv în platoul de televiziune. Mai mult, particulele virale pot persista pe suprafețe până la 60-80 de ore, ceea ce înseamnă că nespălatul pe mâini des, ori de câte ori atingem astfel de suprafețe nedezinfectate înseamnă contaminare și dusul mâinilor la față poate produce infectare. Dacă nu se folosește masca, în mod constant, în 14 zile vom avea creștere și mai mare. Virusul se transmite în serii de patru zile, de la o persoană infectată la 3-4 alte persoane. Undeva, în 12 zile, de la persoană infectată, trebuie să ne așteptăm la alte 40 contaminate”
Adrian Streinu-Cercel

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI