Veste dureroasă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Nicio femeie nu își dorește așa ceva

Veste dureroasă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Nicio femeie nu își dorește așa ceva
Care este adevăratul nume al lui Toni Iuruc

Din păcate, criza sanitară prin care trecem a schimbat cursul vieților multora. Unele afaceri au foarte mult de pierdut, trusturile și-au dat peste cap grilele de televiziune, dar și unele vedete de la noi și-au schimbat total planurile.

Nunțile vedetelor, amânate din cauza crizei sanitare

Pandemia de coronavirus a forțat lucrurile și a schimbat traiectoria multor evenimente. Timpul pare că s-a oprit în loc tocmai în secolul vitezei. Artiștii nu mai încântă pe nimeni, ieșirile la terase sau în parc au devenit un risc, iar propria casă este singura opțiune de a rămână teferi și de a respecta măsurile autorităților.

Cei care s-au mai conformat noilor obiceiuri în conformitate cu vremurile pe care le trăim sunt și vedetele care au trebuit să renunțe la evenimente grandioase și foarte importante pentru ei. Poate acesta este felul în care universul le mai dă încă o perioadă de trăit împreună și de încercat înainte de nuntă. Printre vedetele care și-au amânat ziua legământului se află: Vlăduța Lupău, Dani Oțil, Simona Halep, Ioana Blaj, Flavia Mihășan și fiul lui Gabriel Oprea., arată impact.ro.

Nunțile vedetelor, amânate din cauza crizei sanitare
Nunțile vedetelor, amânate din cauza crizei sanitare

Evenimentele în vremea coronavirusului – „interzise”

Simona Halep și Toni Iuruc – marea și mult așteptata nuntă a campioanei noastre nu va mai avea loc anul acesta. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și locuiesc deja împreună. Sportiva plănuiește să se retragă în viitorul apropiat din tenis pentru a deveni mamă și pentru a se dedica total familei.

Ioana Blaj și Ducu Ion – Cunoscută în special pentru rolul din Sascrificiul, Ioana a fost nevoită să renunțe la visul de a deveni mireasă. Acesta trebuia să se căsătorească religios cu fiul Ruxandrei Ion în primăvara acestui an.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu – După o relație lungă și mult discutată cu Mihaela Rădulescu, Dani s-a oprit la Gabriela. Frumosul model i-a furat inima și i-a dat planurile peste cap. Dacă nimeni n-ar fi crezut că prezentatorul se va însura vreodată…ei bine o va face, dar nu în acest an.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan – Cei doi formează un cuplu la început de drum, dar se pare că au avut pașii repezi. Într-un an de relație au făcut un copil, iar marele eveniment era prevăzut în luna iunia a anului curent.

Gabriel Oprea Jr și Davida – Fiul fostului ministru de Interne s-a căsătorit civil cu fiica unui moșier bogat, iar nunta era programată în luna iunie a lui 2020. Din păcate, evenimentul mult așteptat de familiile celor doi se amână. În acest context, cei 500 de invitați vor trebui să mai aștepte masa și dansul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI