Veste devastatoare pentru fiii Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă cu averea mamei lor după moartea lui Cornel Galeș

Veste devastatoare pentru fiii Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă cu averea mamei lor după moartea lui Cornel Galeș
Veste teribilă pentru băieții Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă cu averea mamei lor, după decesul lui Cornel Galeș?

Decizia judecătorilor după moartea lui Cornel Galeș este una șocantă pentru fiii regretatei cântărețe de muzică populară. După ani în care au stat prin tribunale cu fostul soț al mamei, deznodământul scandalurilor fără final nu a fost unul de partea lor.

Decizia judecătorilor, după moartea lui Galeș. Ce se întâmplă cu averea lui Ciuculete?

Cu toate că au considerat ca și câștigat procesul pentru averea mamei, fiii Ilenei Ciculete nu au avut câștig de cauză. Mugurel și Cristi Sfetcu au făcut un pas în spate în lupta cu Cornel, după moartea acestuia. Cei doi au îngropat securea războiului și chiar au venit la căpătâiul fostului soț al mamei lor. Mai mult decât atât, l-au condus pe ultimul drum alături și de unchiul celor doi, fostul cumnat al impresarului. Din păcate pentru ei, moartea lui Galeș nu a rezolvat cel mai aprig conflic dintre ei și fostul soț al solistei de muzică populară.

Cu toate că au câștigat în primă instanță procesul pentru averea mamei lor, decesul lui Galeș le-a dat planurile peste cap. La finele săptămânii trecute, Tibunalul București a suspendat pe durată nedeterminată apelul legat de averea Ilenei. Conform dispozițiilor din articolul 412, alin 1, pct 1, procedură civilă, procesul este suspendat. Acesta specifică faptul că: ”Judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afara de cazul în care partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora”.

Veste devastatorare pentru băieții Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă cu averea mamei lor, după decesul lui Cornel Galeș?
Veste devastatorare pentru băieții Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă cu averea mamei lor, după decesul lui Cornel Galeș?

Singura moștenitoare a lui Galeș are un rol foarte important

În acest context, Cristi și Mugurel Sfetcu nu au cu cine să se judece până la deschiderea succesiunii lui Galeș. Singura moștenitoare a acestuia este Claudia, singura care are dreptul să renunțe la succesiune printr-o simplă declarație notarială care costă doar 50 de lei. În cazul acesta, frații Sfetcu vor rămâne cu șanse infime de a mai recupera ceva din averea mamei. Dacă fiica lui Galeș din prima căsătorie va accepta succesiunea, Cristi și Mugurel pot face recurs și o pot introduce și pe aceasta în cauză, conform wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI