Revoltător! Ce au făcut rudele lui Emi Pian în cimitir. Poliția a intervenit peste ei, imediat

Revoltător! Ce au făcut rudele lui Emi Pian în cimitir. Poliția a intervenit peste ei, imediat
Emi Pian a murit pe 4 august

Rudele lui Emi Pian au încins grătarele chiar printre mormintele cimitirului, fără să le pese de restricțiile impuse de autorități în criza sanitară, și nici de locul în care se aflau.

Comemorarea lui Emi Pian, cu grătare și băutură, din cimitir, oprită de polițiști. Câte amenzi au fost date

Rudele lui Emi Pian au făcut grătare în cimitirul unde este îngropat Emi Pian, binențeles, în memoria celui decedat, scrie gandul.info. Astfel, polițiștii au intervenit la fața locului, iar comemorarea lui Emi Pian s-a lăsat cu amenzi.

După ce rudele lui Pian au făcut grătar în cimitir, angajații locului, observând și auzind că atmosfera începe să devină una tot mai aprinsă, au sunat la poliție, la Secția 19. Angajații cimitirului se temeau că poliția îi va amenda pe ei, cum au mai făcut-o în trecut.

Emi Pian, comemorat cu gratare in cimitir
Emi Pian, comemorat cu gratare in cimitir

Polițiștii au găsit rudele la mormânt

Astfel, polițiștii ajunși la căpătâiul lui Emi Pian i-a găsit la fața locului pe mai mulți membri ai familiei fostului interlop alături de grătarul care sfârâia. În ciuda insistențelor neamurilor lui Emi Pian, comemorarea a luat sfârșit.

În plus, rudele lui Emi Pian s-a văzut amendate pentru că au mers cu grătarul la cimitir. Au fost date 5 sancțiuni în valoare de 2.500 de lei, câte 500 de persoană.

Soția lui Pian susține că Emi a fost omorât la comandă

Pe de altă parte, soția lui Emi Pian continuă să susțină că soțul ei a fost omorât la comandă. În plus, femeia susține că uciderea lui Emi Pian a fost premediată.

Emi era ca un ghimpe pentru mulți”, spune văduva interlopului ucis în noaptea de 4 august 2020.

Ce mai spune văduva lui Emi Pian

De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei. Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă?

Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior? Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva! Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă“, a mai spus văduva lui Emi Pian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI