Veste cruntă pentru Ianis Hagi. Ce lovitură dură i se pregăteşte în mare secret

Veste cruntă pentru Ianis Hagi. Ce lovitură dură i se pregăteşte în mare secret
La câte goluri au fost implicat Ianis Hagi în sezonul trecut

Presa scoțiană relatează zilele acestea despre posibilele transferuri de la Glasgow Rangers. Oficialii clubului sunt dispuși să-i vândă pe Alfredo Morelos și Ianis Hagi în această vară într-un efort de a-și consolida echipa, dezvăluie publicația GiveMeSport. Dacă până acum situația lui Ianis Hagi la Glasgow era una incertă, acum se pare că un transfer este mai aproape de realizare.

Glasgow Rangers ar putea lua în considerar oeferte pentru Alfredo Morelos și Ianis Hagi

Publicația GiveMeSport spune că viitorul lui Ianis Hagi la Glasgow s-ar putea să se termine. Deznodământul ar veni mai repede decât ne-am fi așteptat. Ideea de a vinde două dintre cele mai mari nume ale lor s-ar putea să nu pară prea ambițioasă, spun cei de la GiveMeSport. Steven Gerrard își propune să-i aducă pe campionii scoțieni în Liga Campionilor, după câștigarea Ligii, dar, pe o piață post-pandemică, șansa de a strânge bani este tentantă.

Într-adevăr, Hagi a fost recunoscut drept țintă pentru alte cluburi mari, cum ar fi Sevilla. Acest lucru a fost speculat în ultima vreme de mai toate publicațiile de specialitate din Scoția. Aceeași publicație mai spune că în cazul în care ar veni ofertele corecte, Ianis Hagi, și chiar Alfredo Morelos ar putea fi vânduți.

La câte goluri au fost implicat Hagi în sezonul trecut

În analiza făcută de publicație, întrebarea este una pertinentă. În cazul în care Gerrard își va construi echipa fără Ianis Hagi și Morelos, echipa va pierde în calitatea jocului. Calitate care i-a ajutat să revină la vârful campionatului scoțian, sunt de părere analiștii scoțieni.

Asta nu înseamnă că nu pot fi înlocuiți. Morelos a marcat de 11 ori și a avut 3 pase decisive în sezonul trecut. Ianis Hagi a acordat 9 pase decisive și a marcat 6 goluri. Cu alte cuvinte, Rangers ar pierde 29% din contribuțiile la totalul de 78 de goluri. Analiza, pe cât de pertinentă, nu exclude totuși un posibil transfer în cazul lui Ianis Hagi și a lui Morelos.

Întrebat de scoțienii de la GiveMeSport, Kevin Campbell a prezis că Rangers vor începe să ia în calcul oferte pentru jucătorii lor vedetă. În opinia sa, se va întâmpla după ce vor ajunge în faza grupelor din Liga Campionilor. Glasgow Rangers va avea de jucat cu Malmo sau HJK Helsinki în luna august.

„Cred că, odată ce vor obține calificarea în Liga Campionilor, vor lua în calcul ofertele pentru cel puțin unul dintre jucători Ai garanția banilor odată ce ești în faza grupelor. Ai șase jocuri și trei sold-out-uri cu jocurile de acasă.

Merită foarte mult. Singurul accent în acest moment este pe calificarea în grupe și, după aceea, sunt sigur că i-am putea vedea pe cei de la Rangers că fac o mișcare în acest sens.”, declara Kevin Campbell celor de la GiveMeSport și Football Insider.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI