Veste bombă în showbiz! Blonda este însărcinată pentru a doua oară. Fetița ei este în culmea bucuriei

Veste bombă în showbiz! Blonda este însărcinată pentru a doua oară. Fetița ei este în culmea bucuriei

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam”, a spus vedeta, când a împărtășit cu fanii ei vestea că este însărcinată pentru a doua oară. Fosta asistentă tv este în culmea fericirii, precum fetița ei mai mare. Minunea a venit în familia ei după ce, recent, aceasta a pierdut două dintre cele mai dragi ființe din viața sa.

Blonda este însărcinată pentru a doua oară!

Sânziana Buruiana va deveni mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu ceva timp declara că mai vrea un copil. Fosta asistentă tv a făcut anunțul pe contul de socializare, unde a împărtășit bucuria cu cei care o urmăresc.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți. Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc.

Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat! Acum aștept să văd cine ma urmează”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf formează un cuplu din 2013. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu și a fotbalistului Niki Mitrea. După ce Sânziana a venit la mai multe meciuri, alături de fosta sa prietenă, aceasta și-a dat seama că Zuluf ar putea fi alesul. Deși la acea vreme existau în presă numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, blondina nu a ținut cont de gura lumii. Despre sportiv s-a spus că a înghițit supozitoarele pe care medicul i le prescrisese pentru răceală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI