Veste bombă în familia Anamariei Prodan! A fost diagnosticat cu coronavirus. Impresara este disperată

Veste bombă în familia Anamariei Prodan! A fost diagnosticat cu coronavirus. Impresara este disperată

Anamaria Prodan este șocată, a primit o veste îngrijorătoare. Aceasta a făcut un scandal monstru la 112.

Veste bombă în familia Anamariei Prodan! A fost diagnosticat cu coronavirus. Impresara este disperată

Iulian Prodan, unchiul cunoscutului impresar Anamaria Prodan a fost confirmat cu coronavirus. Acesta are 90 de ani și mai grav este că nimeni nu-l ajută, au descoperit sursele Spynews.ro. Deoarece unchiul Anamariei s-a simțit to mai rău timp de câteva zile, familia a chemat salvarea în fiecare zi pentru a-l ajuta, însă nimeni nu s-a gândit sa îi facă testul pentru Covid-19. În această dimineață a fost testat pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv.

Anamaria este în stare de șoc, spun sursele apropiate ale vedetei. Asta pentru că se tem, nu doar pentru viața bătrânului cât și pentru viețile vecinilor din curte, mulți dintre ei, la rândul lor bătrâni și vulnerabili.

Impresara este în stare de șoc

Disperată, Anamaria Prodan a vorbit cu Gigi Becali. O echipă de la Imunomedica (clinica patronului FCSB) s-a deplasat la locuința bătrânului. Testul rapid pentru Covid, făcut de către angajații lui Becali a ieșit pozitiv.

“Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, și îl iubește la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, și nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simțea din ce în ce mai rău. Pur și simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 și a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu țipete, cu vorbe grele… Ana pur și simplu și-a ieșit din fire, țipând că nu se poate așa ceva! I-a amenințat pe toți, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea și l-a dus pe bătrân la Matei Balș”, povestesc apropiații Anamariei Prodan pentru fanatik.ro

Anamaria Prodan
Veste bombă în familia Anamariei Prodan! A fost diagnosticat cu coronavirus. Impresara este disperată.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI