01 mai 2021 | 17:04

Verdict în cazul huliganilor care au omorât un om în trafic. Decizia instanței este clară

Știri generale
Verdict în cazul huliganilor care au omorât un om în trafic. Decizia instanței este clară

S-a aflat pedeapsa pe care o vor suporta tinerii care au omorât în bătaie în trafic un om. Magistrații Curții de Apel Pitești au dat sentința împotriva celor doi frați.

Verdict în cazul huliganilor care au omorât un om în trafic

Huliganii care au omorât în bătaie un om în trafic vor face închisoare. Magistrații au decis ca cei doi să fie închiși, iar decizia este executorie. Anterior, Adrian Tudoreci fusese achitat de judecători.

Totul s-a întâmplat în iunie 2019, când Leonard și Adrian l-au omorât în bătaie pe Cătălin Plăiașu, un om de afaceri din Curtea de Argeș.

În timp ce Adrian Tudoreci a condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru lovituri cauzatoare de moarte, fratele lui, Leonard Tudorici a contestat pedeapsa și a făcut apel, considerând că suma de 175.000 de euro daune morale este prea mare, scrie adevărul.ro.

La rejudecare, magistrații au decis că fapta lui Adrian reprezintă complicitate la lovituri cauzatoare de moarte și că va sta în închisoare 6 ani și patru luni. Decizia este definitivă, iar instanța a menținut și condamnarea aplicată lui Leonard. Cei doi frați vor trebui să plătească daune morale rudelor victimei în valoare de 175.000 de euro.

Agresorii – Leonard Tudorici şi fratele său Adrian

Martorul scenei, amenințat de ucigași

Leonard și Adrian sunt cunoscuți pentru actele lor de violență. Omul pe care ei l-au omorât a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut crunt, în urma unui conflict din trafic.

Principalul martor al incidentului a fost amenințat de cei doi. El le-a prezentat în detaliu judecătorilor ce s-a întâmplat în ziua în care omul de afaceri a murit.

„Au fost presiuni din partea celor doi începând din vara anului 2019 şi i-au ameninţat pe părinţii mei. La sfârşitul lunii ianuarie a.c. şi pe 14 februarie am fost urmărit în două rânduri de un BMW ce aparţine familiei Tudorici, am fost şicanat în trafic de mai multe ori, am şi filmare, este şi un proces-verbal şi o plângere la Poliţia Mălureni. Iar rudele fraţilor Tudorici le-au spus părinţilor mei că eu voi muri într-un accident de automobil”, a declarat martorul.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Un cunoscut actor român, acuzat că și-ar fi snopit în bătaie soția. Scene incredibile
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Obligatoriu la ITP. Ce trebuie să primească proprietarii de mașini. Se face dosar penal
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro