Divorț răsunător în showbizz-ul de la noi. Andreea Antonescu se desparte de soțul ei, după 8 ani de căsnicie

Andreea Antonescu divorțează!

Andreea Antonescu divorțează! O prietenă apropiată a dezvăluit faptul că mariajul frumoasei vedete este în paragină. Cu toate că Andreea Antonescu a susținut de fiecare dată faptul că relația cu soțul nu este deloc afectată de distanță, lucrurile stau, de fapt, altfel.

Andreea Antonescu divorțează!

După 8 ani de căsătorie, una dintre prietenele artistei declară că blondina se gândește serios să se separe de tatăl fetiței sale. De asemenea, chiar și cântăreața a spus că există destule alte probleme în relația pe care o are, inclusiv depărtatea. ”Da, și distanța”. Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a spus Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Partenerul de viață al Andreei are numeroase afaceri în America, una dintre ele fiind legată de marea pasiune a bărbaților, mașinile.  Aceasta revine des în țară cu fetița sa.  „În afară de faptul că divorţăm… ceea ce ştim că e fals.  În 14 ani nu cred că am avut probleme, dacă are admiratori pot să stea la rând. Am stat 2 luni jumate despărţiţi recent, mi-a fost foarte greu, mi-era foarte dor de ea, trebuie să recunosc”, spunea Traian Spak, în urmă cu câțiva ani.

 

 

Andreea Antonescu divorțează, după 8 ani de mariaj
Andreea Antonescu divorțează, după 8 ani de mariaj

Divorțul e inevitabil

”Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie”, a spus una dintre prietenele artistei, conform realitatea.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI