05 aug. 2024 | 16:06

Vedetele din România care și-au spus adio. E oficial, nu mai formează un cuplu: “Am decis să ne separăm”

Monden
Vedetele din România care și-au spus adio. E oficial, nu mai formează un cuplu: “Am decis să ne separăm”
Vedetele din România care și-au spus adio. E oficial, nu mai formează un cuplu “Am decis să ne separăm”

Încă un divorț în showbizul din România. După aproape șapte ani de căsătorie, cei doi au anunțat separarea. Zvonurile legate de despărțire apăruseră de mai mult timp în spațiul public, însă nu au fost confirmate oficial până acum.

Cuplul celebru care și-a anunțat despărțirea

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de către fotomodel, pe contul ei de Instagram, după îndelungi speculații. Zvonurile cu privire la separare au început să circule în urmă cu câteva săptămâni, după ce au dispărut pozele de cuplu cu cei doi de pe conturile lor de Instagram. Acum, Gina Chirilă a publicat un mesaj prin care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Bogdan Vlădău și a cerut discreție.

”Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2017, iar în anul 2020 au devenit părinți. Între ei este o diferență de vârstă de aproape 15 ani, dar acest lucru nu a fost un impediment în cazul lor. Odată cu apariția zvonurilor legate de despărțire, au apărut și unele speculații cu privire la motive. Paparazzii l-au surprins pe Bogdan Vlădău în compania altei femei și mulți s-au grăbit să spună că infidelitatea ar fi motivul divorțului.

Ce spunea Gina Chirilă despre gelozie

În urmă cu aproape un an, fotomodelul vorbea, într-un interviu pentru Playtech Știri, despre provocările din relație. Modelul spunea că ea este mai geloasă decât soțul ei, dar că încearcă să țină sub control acest aspect.

”Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect”, spunea blonda, în septembrie 2023.

”Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o data la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi”, mai declara ea.

Parteneri
E doliu în lumea întreagă. Unul dintre cei mai mari sportivi de pe Glob a murit
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Schimbare majoră pentru toți bugetarii. Nu mai au voie să facă asta
EVZ.ro
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews
Ungaria cumpără România bucată cu bucată. Ungurii dau lovitura. Se întâmplă în câteva luni
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL. Au lansat INVAZIA TERESTRĂ
Mediaflux
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro