03 sept. 2023 | 15:40

Gina Chirilă, despre momentele de gelozie din relația cu Bogdan Vlădău. Cum le-a schimbat copilul viața de cuplu: “Nevoie de ajutor” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Gina Chirilă, despre momentele de gelozie din relația cu Bogdan Vlădău. Cum le-a schimbat copilul viața de cuplu: “Nevoie de ajutor” VIDEO EXCLUSIV
Gina Chirilă, despre momentele de gelozie din relația cu Bogdan Vlădău

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de 11 ani, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume o fetiță minunată, pe nume Katia. Deși la începutul relației lor au trecut și prin neplăcute, cei doi și-au revenit destul de repede, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă între Bogdan Vlădău și frumoasa lui soție este o diferență de vârstă de 15 ani, acest fapt nu a reprezentat niciodată o piedică în calea fericirii lor și au demonstrat tuturor că sunt de nedespărțit. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Gina Chirilă a vorbit despre relația cu Bogdan Vlădău.

Gina Chirilă, despre momentele de gelozie din relația cu Bogdan Vlădău: “Sunt posesivă”

Ea este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar el, la vârsta de 44 ani, este considerat a fi unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, soția lui Bogdan Vlădău nu a ezitat să vorbească despre momentele de gelozie din relația lor, având în vedere, că cei doi au trecut, în urmă cu mai mult timp, printr-un moment extrem de delicat, după ce Bogdan Vlădău i-a fost infidel partenerei sale.

Gina Chirilă ne-a vorbit despre acele momente, dar și despre cum le-a schimbat viața fiica lor, Katia.

Știm că ești o femeie curtată. Există gelozii din partea lui Bogdan?

Gina Chirilă: Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect.

Cum v-a schimbat copilul viața de cuplu?

Gina Chirilă: Cred că ne-a sudat mai mult relația. Ne-a învățat ce înseamnă responsabilitatea și răbdarea.

Pe unde ați plecat vara asta?

Gina Chirilă: Nu am avut foarte multe vacanțe anul acesta. Am fost, recent, în sudul Franței și a fost minunat și vom mai pleca în Milano, la Fashion Week.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de 11 ani

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de 11 ani

Gina Chirilă, soție, mamă și femeie de afaceri: “Avem nevoie de ajutor”

Gina Chirilă este soție, mamă și femeie de afaceri, astfel are atribuții foarte importante. În perioadele încărcate de evenimente, Gina se bazează pe ajutorul său de nădejde, mama sa.

Citește și: Gina Chirilă, despre secretul siluetei sale. Modelul recunoaşte felul de mâncare pe care nu îl poate refuza: „Nu ştiu cum să explic”

Știu că ești și femeie de afaceri, astfel, având și rolul de mamă, cum te descurci? Ce ar trebui să facă o mama care își dorește și o carieră de succes?

Gina Chirilă: Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o data la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi.

Te simți vreodată presată de timp?

Gina Chirilă: Cred că mai am momente, dar încerc să le gestionez cât de bine pot.

Citește și: Gina Chirilă, despre secretul mariajului cu Bogdan Vlădău. Care sunt cele mai chinuitoare momente pentru ea VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro