Vedetele din România care și-au pierdut partenerul de viață. Tragediile prin care au trecut

Vedetele din România care și-au pierdut partenerul de viață. Tragediile prin care au trecut
Care sunt vedetele din România care și-au pierdut partenerul de viață într-un mod tragic

Unele vedete de la noi au primit lecții dure de la viață. Care sunt persoanele publice din România care și-au pierdut partenerul de viață într-un mod tragic? Poveștile lor au emoționat pe toată lumea.

Vedete din România cu povești sfâșietoare: și-au pierdut partenerul de viață

Unii ar crede că vedetele sunt ferite de lucruri grele în viață și de lecții învățate cu greu, dar nu este deloc așa. Deși pe scenă sau pe micile ecrane apar cu zâmbetul pe buze, în inima lor există drame totale care le-au făcut pe acestea să vadă totul cu alți ochi. Unele persoane publice de la noi au trecut prin greutăți de nedescris.

Soțul Marcelei Fota a murit la trei zile după Crăciun. Tragedia s-a petrecut în incinta unei instituții, în timp ce ea era la ghișeu și soțul ei a suferit un infarct.

„În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legam de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca abdomenul noi ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude”, a mai povestit artista.

„În casă e prezent peste tot”

Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la nuntă. Viața artistei a fost marcată de acest eveniment tragic. Nici acum nu și-a revenit de pe urma pierderii partenerului său și vorbește des cu el.

„În casă e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau să fac ceva, mă gandesc cum ar fi facut el, pentru ca traiesc cu amintirea lui. Jumatate este în Rai, jumatate este aici, pe Pământ. Soțul meu râvnea foarte mult Raiul, era conștient ca viata asta este trecatoare”, a povestit aceasta la o emisiune.

Tudor Gheorghe și-a pierdut soția la începutul acestui an. Celebrul cântăreț a povestit că actrița Georgeta Zuchian pe care a iubit-o enorm i-a fost un sprijin absolut în toți anii petrecuți împreună.

„Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deşi era o foarte bună actriţă. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea”, a declarat acesta cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Legendele”.

Maria Cârneci și-a pierdut și ea soțul în anul 2019. Durerea nu a dispărut nici acum din sufletul artistei care va fi veșnic marcată de acest eveniment. Cântăreața a rămas acum să aibă grijă de copii și nepoți.

„El m-a privit lung, i-au dat lacrimile şi, parcă, mă ruga să nu plec. I-am spus că plec şi că vin a doua zi, s-a uitat lung. Abia am ajuns acasă şi apoi m-a sunat nora mea şi mi-a spus că a murit. A fost un om care nu m-a supărat cu nimic. A fost un om educat. După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”, a spus Maria Cârneci, potrivit Spynews.

„Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani”

Florentina Fântânaru și-a pierdut soțul în urmă cu zece ani, înmormântându-l chiar de ziua sa de naștere. Bărbatul s-a luptat mult timp cu cancerul de plămâni.

„Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic’, povestea Florentina intr-un interviu.

Anca Serea și-a pierdut primul soț cu care a avut doi copii. Din păcate, soțul vedetei a fost răpus de leucemie pe când avea doar 36 de ani.

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent”, a detaliat vedeta.