Vedetele de la Hollywood au ajuns să citească povești pe internet: ce poți asculta, gratuit

Vedetele de la Hollywood au ajuns să citească povești pe internet: ce poți asculta, gratuit

La fel ca românii care fac un efort semnificativ pentru a sta în casă la această oră din cauza pandemiei, vedetele de la Hollywood profită de ocazie pentru a face o faptă bună pentru comunitate, fie și din confortul căminului.

Josh Gad și Amy Adams au început să posteze pe rețele sociale clipuri video în care se filmează citind cărți populare pentru copii. Acest conținut gratuit este îmbucurător pentru cei mici, atât dacă vor să învețe engleză, cât și dacă recunosc vedetele din filme și animații. Ca referință vocea lui Gad a devenit foarte populară printre copii, în contextul în care se află în spatele personajului Olaf din lung metrajele Frozen 1 și 2, Amy Adams a fost personajul principal din Enchanted.

La scurt timp după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat coronavirus o pandemie, școlile s-au închis în multe colțuri ale mapamondului, iar adulții au fost nevoiți să petreacă mai mult timp cu cei mici, în loc să lucreze. Pentru a bucura părinții și copii aflați în izolare, mai multe vedete s-au înscris în această inițiativă îmbucurătoare.

Un nou profil de Instagram și o nouă etichetă au luat ființă pentru binele copiilor. Este vorba de @savewithstories, respectiv #savewithstories. Momentan, pe pagina respectivă de profil sunt doar 10 clipuri, dar deja îi poți vedea în postura de povestitori pe Jennifer Garner, Natalie Portman, Jimmy Fallon și Camila Cabello. Cârțile parcurse sunt dintre cele mai diverse, iar dincolo de divertisment, acest proiect inițiat de Amy Adams cu Jennifer Garner ajută la strângerea de bani pentru fundațiile Save the Children și No Kid Hungry.

 

View this post on Instagram

 

“Dinosaur Princess” story by Aviana Olea Le Gallo, illustrated by Darren Le Gallo . THIRTY MILLION CHILDREN rely on school for food. Responding to the needs of kids during school closures, @savethechildren and @nokidhungry have a new fund @SAVEWITHSTORIES to support food banks, and mobile meal trucks, and community feeding programs with funds to do what they do best—and also—with educational toys, books, and worksheets to make sure brains are full, as well as bellies. . If you can manage a one time gift of $10, please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website—link in bio. There is no maximum and there is no minimum—together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

A post shared by #SAVEWITHSTORIES (@savewithstories) on