05 oct. 2024 | 11:58

Vedeta TV din România prinsă băută la volan. Mădălina Pamfile, încătușată de polițiști și dusă la INML

Monden
Vedeta TV din România prinsă băută la volan. Mădălina Pamfile, încătușată de polițiști și dusă la INML
Vedeta TV din România prinsă băută la volan. Mădălina Pamfile, încătușată de polițiști și dusă la INML

De la bal, la INML. Mădălina Pamfile a fost oprită în trafic noaptea trecută de polițiști, după ce cu câteva ore înainte publicase imagini de la o petrecere. Fosta asistentă TV a fost testată pentru consum de alcool și dusă în cătușe la INML, pentru probe biologice.

Mădălina Pamfile ar fi condus sub influența alcoolului

Fosta asistentă TV Mădălina Pamfile a avut parte de un incident cu polițiștii în trafic, noaptea trecută. Agenții de la Rutieră au oprit-o după ce o persoană a făcut o sesizare la 112 că o șoferiță conduce haotic pe o stradă din Sectorul 1. Ulterior, s-a aflat că era vorba despre Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre și fostă asistentă TV.

Agenții au testat-o pentru consum de alcool și a reieșit o alcoolemie de 0,7 mg/l, la etilotest. Vedeta a început să se manifeste violent, motiv pentru care polițiștii au fost nevoiți să îi pună cătușele și să o ducă la INML, pentru probe biologice. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Cu ce se ocupă Mădălina Pamfile în prezent

Mădălina Pamfile a avut o carieră scurtă în televiziune, după care s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat altor activități. Fosta asistentă TV, care are doi copii, a trecut printr-un divorț, după care și-a găsit iubirea din nou. În urmă cu câțiva ani, a participat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după care a dispărut din nou de pe micul ecran. Bruneta deține un salon de înfrumusețare, de care se ocupă.

”Am un business în domeniul de beauty. Tratamente corporale și de înfrumusețare. Am început acest proiect cu cineva și sperăm să îi dăm drumul cât mai repede. Eu vreau să stau, să mă bucur de viață, de tot ceea ce mi se întâmplă. Mari planuri nu am, deoarece am fetițele, care îmi ocupă mult timp. Vreau să le educ într-un mod foarte frumos și cu mai multă răbdare și iubire”, a declarat Mădălina Pamfile, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

 

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Drumul din România pe care nu trebuie să-l ratezi în octombrie 2024! Puțină lume îl vizitează, deși ascunde o comoară
Click.ro
Spionul care s-a întâlnit cu cel mai enigmatic lider al Coreei de Nord. A îndrăznit să îl refuze pe tatăl lui Kim Jong-un
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Răzvan Exarhu și-a ieșit din minți. Scandal în plină stradă
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
România își plânge marele actor. A fost stea pe scenă și în filme. S-a stins mult prea devreme
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro