Vedeta Kanal D care a apărut plină de aur la o petrecere. Și geanta este foarte scumpă

Vedeta Kanal D care a apărut plină de aur la o petrecere. Și geanta este foarte scumpă

O vedetă de la postul de televiziune Kanal D a lăsat românii fără cuvinte. Invitată la o zi de naștere, prezentatoarea de știri nu a vrut să facă deloc economie de bani. Iată cine este vedeta Kanal D care a apărut plină de aur la o petrecere! Deși ținuta a fost aleasă pe ultima sută de metri, femeia a scos mulți bani din buzunar pentru ea. Doar geanta costă aproximativ 1.000 de euro, potrivit estimărilor din piață.

Vedeta Kanal D plină de aur la o petrecere

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea care a negociat recent un nou proiect la Kanal D, și-a făcut apariția la petrecerea milionarului Droopy îmbrăcată în aur. La propriu! Ținuta a atras privirile multor participanți la eveniment. Vedeta nu a fost deloc sfioasă și a mărturisit jurnaliștilor că a durat ceva timp până când să se hotărască ce haine avea să poarte.

Una peste alta, rezultatul a fost unul foarte elegant. Deja cunoscută pentru finețea sa, Cristina Dorobanțu a optat pentru o rochie neagră, simplă, însă accesorizată cu bijuterii mari. Acestea ar fi realizate din aur, potrivit wowbiz.ro.

„Am încercat din răsputeri să mă descurc. Pe ultima sută de metri am ales ținuta. E o ținută încropită, știu că nu sună tocmai potrivit, dar uite că Bravo, ai stil, evident, m-a ajutat cu ceva. Cu foarte multe, de altfel. Și acum apar în fața voastră drăguț îmbrăcată”, a declarat Cristina Dorobanțu.

Numai geanta a costat-o 1.000 de euro

Geanta pe care a purtat-o vedeta nu a putut trece neremarcată. Accesoriul unic a avut forma unei bile și a prezentat un lanț de perle albe. O astfel de geantă se ridică la valoarea de circa 1.000 de euro, potrivit informațiilor expuse pe internet. Câți bani costă hainele purtate de vedetă nu știe nimeni, concret, însă cu siguranță suma finală e de ordinul miilor de euro.

„Mulțumesc tuturor pentru complimente! Chiar apreciez din suflet. Mi-am dorit să nu pun print în ținuta mea din această seară. Asta pentru că, deja mă știți, mai tot timpul aleg non-culori, pentru că așa mă simt eu bine. Am decis să accesorizez cu brățările astfel încât să fiu în temă”, a spus Cristina Dorobanțu.

Prezentatoarea Știrilor Kanal D a vorbit, în câteva cuvinte, și despre petrecerea cu tematică MAHALA dată în cinstea milionarului Droopy. Se știe deja că vedeta are o relație de prietenie cu afaceristul. Potrivit acesteia, sărbătoritul, care a împlinit recent vârsta de 44 de ani, și-a dorit foarte mult să organizeze un eveniment în stil gipsy.

„Este vorba de un vis, care se împlinește în seara aceasta. Așa și-a dorit sărbătoritul, să organizeze petrecerea asta, care are ca temă șatra. Știu de ceva vreme despre asta și îmi trezește amintiri extrem de frumoase”, a mărturisit Cristina Dorobanțu.