Câți bani costă hainele și încălțămintea pe care le poartă Volodimir Zelenski. Prețul este de necrezut

Câți bani costă hainele și încălțămintea pe care le poartă Volodimir Zelenski. Prețul este de necrezut
Cât costă hainele lui Volodimir Zelenski?

Cât costă piesele vestimentare pe care le poartă președintele Ucrainei? Oficialul își face apariția doar în ținute sport încă de la începutul războiului. Mulți ar crede că fiecare haină se găsește la un preț uriaș. Ce arată un site de îmbrăcăminte unde au fost regăsite accesoriile acestuia? Volodimir Zelenski nu pune preț pe astfel de detalii, mai ales în această perioadă greu încercată pentru țara sa.

Cât costă îmbrăcămintea lui Volodimir Zelenski: hainele sale pot fi cumpărate de oricine

Numele lui Volodomir Zelenski a devenit cunoscut în toată lumea după ce a câștigat alegerile și a devenit președintele Ucrainei.

Acesta a stârnit o reală controversă în țara sa, după ce mai mulți cetățeni au susținut că un actor nu îi poate conduce. Iată că după izbucnirea războiului a devenit un personaj iubit de oameni din lumea întreagă pentru devotamentul, curajul și empatia de care a dat dovadă.

Acesta a atras atenția și prin modul modest în care a ales să se îmbrace în toată această perioadă greu încercată. Oficialul poartă de la începutul invaziei o ținută sport compusă din: tricou, pantaloni, geacă și încălțăminte extrem de lejeră.

Un jurnalist a făcut recent o postare pe Twitter despre vestimentația lui Zelenski. „Fură-i aspectul”, a scris acesta, arătând tuturor că bărbatul poartă pantaloni, jachetă și pantofi Alif Green.

Potrivit postării lui, geaca pe care o are costă 12 euro, iar pantalonii 32 de euro. Tricoul poate fi achiziționat de oricine cu 6 euro, iar adidașii cu 61 de euro, arată indiannation.in. Ținuta lui costă în total 110 euro.

Ce alegeri vestimentare face Vladimir Putin?

La polul opus se află Vladimir Putin și alegerile sale rafinate și scumpe. Acesta a apărut în martie la un eveniment grandios organizat la Moscova cu prilejul împlinirii a opt ani de când Rusia a anexat Crimeea.

El a decis să îmbrace o geacă de iarnă de la Loro Piana, designer preferat de liderul de la Kremlin. Articolul vestimentar este scos la vânzare pe site-ul oficial al firmei la prețul de 1.445.000 de ruble, adică aproximativ 12.800 de euro. Patronul companiei care a produs geana în cauză a declarat la scurt timp după invazie că va ajuta Ucraina cu donații.

De asemenea, Pier Luigi Loro Piana a mai spus și că ”este oarecum rușinos din punct de vedere uman”, adăugând că ”grupul din care face parte Loro Piana a făcut deja toți pașii necesari pentru a se distanța și a fi solidar cu pozițiile europene față de tragedia umană pe care o trăim”, potrivit La Republica.