Vedeta din România, tâlhărită la Paris. Totul s-a petrecut de față cu prietenii ei

Vedeta din România, tâlhărită la Paris. Totul s-a petrecut de față cu prietenii ei
Abia acum a povestit tot

O cunoscută vedetă din România a căzut victima hoților chiar în Paris. În timp ce se afla în vacanță, ea a fost furată de față cu prietenii săi. Din păcate, nu a reușit să recupereze ce i-a fost furat. O vacanță cu peripeții a trăit vedeta noastră după ce a rămas fără un bun personal în Paris. 

Vedeta care a fost furată la Paris

Ioana Grama a plecat în Franța alături de mai mulți prieteni, printre care și Sînziana Stoper. Când aceasta îi făcea o filmare pentru Instagram, influencerița a rămas fără telefon. Un hoț i l-a furat din paltonul pe care îl purta.

Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei, pe stradă. Vedeta și-a cumpărat un nou telefon și le-a explicat fanilor prin ce a trecut.

A fost nevoită să dea 1600 de euro pentru a își lua un altul telefon. 

”Am Instagram din nou, am telefon. Mi-a fost furat telefonul ieri în timp ce îi filmam reel-ul Sânzianei. M-am dus și mi-am luat un telefon nou (…) M-a costat 1600 de euro (…) până acum am stat stat să mi se descarce toate aplicațiile, nu mai știam parola de la Instagram, acum sunt om din nou”, a povestit ea pe Instagram.

Vedeta a mers la magazin să își cumpere altul, însă nu a părut prea afectată de întâmplare. Din fericire, nu a rămas fără acte sau bani. 

Nu este prima oară când i se întâmplă să rămână fără bunuri în Paris. Ea a povestit că data trecută a rămas fără portofelul în care avea bani și acte.

Cum a reacționat la toată întâmplarea

”Am Instagram din nou, am telefon. Mi-a fost furat telefonul ieri în timp ce îi filmam reel-ul Sânzianei. M-am dus și mi-am luat un telefon nou (…)

M-a costat 1600 de euro (…) până acum am stat să mi se descarce toate aplicațiile, nu mai știam parola de la Instagram, acum sunt om din nou. Oricum, am fost super chill, m-am comportat normal, n-am fost stresată, n-am fost nervoasă.

Am venit la hotel, am citit, am adormit cu cartea în mână. Aveți grijă când veniți la Paris, data trecută mi-am furat portofelul din geantă, acum mi-au furat telefonul din palton”, a mai zis Ioana Grama.