Vedeta din România, surprinsă făcând plajă nud. Imaginile care fac furori pe internet. Toţi le-au văzut

Vedeta din România, surprinsă făcând plajă nud. Imaginile care fac furori pe internet. Toţi le-au văzut
Cum s-a fotografiat pe sezlong

Tot mai multe vedete din România aleg să își petreacă timpul pe plajă complet dezbrăcate. Nudismul nu este deloc un concept străin sau nou, iar una dintre vedetele cunoscute de la noi din țară a decis să se afișeze complet goală și pe internet.

Vedeta care a încins internetul

Lipsită de inhibiții și cu o încredere în sine debordantă, Alexandra Stan este cunoscută ca fiind una dintre cele mai excentrice apariții din România. Recent, ea și-a uimit fanii apărând complet goală pe internet.

Vedeta s-a fotografiat dezbrăcată pe plajă. Într-o ipostază demnă de Hollywood, Alexandra Stan a postat câteva fotografii artistice cu ea complet goală pe un șezlong. Cântăreața a urcat fotografiile pe contul personal de Instagram.

Pentru a avea un bronz uniform și fără urme din cauza costumului de baie, cântăreața a decis să renunțe în totalitate la acesta. 

Comentariile în care fanii îi admiră formele au curs neîncetat, iar  naturalețea cu care vedeta a pozat i-a cucerit definitiv pe urmăritori.

A recunoscut că își editează pozele

De altfel, cântăreața a declarat recent că își editată foarte des pozele și că nu este perfectă. De fapt, după declarațiile controversate făcute de George Buhnici, vedeta a decis să posteze un mesaj prin care să îndemne oamenii să nu se critice prea aspru dacă nu merg la sală sau dacă au neglijat să facă mișcare în ultimul timp.

„Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru pentru asta.

Și nimeni nu ar trebui să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta. În același timp, da, e foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă.

Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc! Și să mâncăm sănătos! Și să ne rezolvăm traumele! Hai să fim sănătoși! Și da, îmi editez pozele foarte des!

Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a scris Alexandra Stan pe rețelele de socializare.

Ea a spus în repetate rânduri că nu are operații sau intervenții estetice, dar nu este împotriva lor și nu exclude să își facă, pe viitor. 

Nu am, deocamdată, dar nu spun nu. Dacă voi simți nevoia de o modificare, voi face asta fără să stau prea mult pe gânduri. Important e să fim fericiți cu alegerile noastre”, a declarat Alexandra Stan, pentru ego.ro