Motivul pentru care Alexandra Stan a apărut așa într-un club. Cum explică: „Să fim serioși”

Motivul pentru care Alexandra Stan a apărut așa într-un club. Cum explică: „Să fim serioși”
Ce spune Alexandra Stan despre ținuta ei

Joi seara, artista a susținut un concert într-un club din oraș. A fost îmbrăcata extrem de sumar, coafată retro și machiată ca un drag queen. Acum, Alexandra Stan explică motivul pentru care a apărut așa.

Alexandra Stan își dedică albumul comunității LGBT

Una dintre cele mai apreciate vedete din România și-a șocat recent fanii cu ținuta sa. Aceasta a susținut un concert într-un club, iar apariția ei a atras toate privirile. Vedeta a purtat un body slipitor, dar extrem de decupat în partea de jos. Vezi aici imaginile indecente publicate de ea pe Facebook.

Pe lângă ținuta indecentă, Alexandra Stan a ales o coafură și un machiaj specifice drag queen. Cu părul tapat foarte înalt și accesorizat cu o bentiță, la make-up-ul îndrăzneț și mănușile roz, totul amintește de concursurile drag specifice Americii.

Este un look extrem de îndrăgit în cadrul comunității LGBT, pentru care artista a vrut să facă un gest de recunoștință. În plus, Alexandra Stan a anunțat aici schimbarea pe care o va face în 2022.

Alexandra Stan, indecentă în club

După ce a stârnit vâlvă în mediul online, fanii criticând-o pentru ținuta indecentă, Alexandra a oferit un interviu publicației EGO.ro. În el, vedeta a mărturisit cui a dedicat ultimul ei album pe care l-a lansat în urmă cu câteva zile.

„Este și cumva un cadou înapoi către comunitatea care m-a susținut atâția ani și care, să fim serioși, m-a ajutat să ajung unde sunt în ziua de astăzi, pentru că nu ar fi fost nimic posibil fără comunitatea LGBTQ, nu numai din România, ci de peste tot.

Dar este și o stare de spirit complexă, ca să zic așa. Să fii „rainbows” sau să îți iubești toate curcubeele înseamnă să fii ok cu tot. Cu absolut tot ce ți se întâmplă. Adică să fii și vesel, și trist, și nervos, și calm, și ți le integrezi pe toate și să ți le accepți”, a declarat Alexandra Stan pentru EGO.ro.

A muncit 3 ani la acest album

Artista a mai declarat pentru sursa sus menționată cât efort a depus pentru ultimul ei album. Piedicile au fost puse, în mare parte, de pandemia de coronavirus, apoi de războiul dintre Rusia și Ucraina. Cu toate acestea, se bucură de un real succes în rândul tinerilor.

„Lucrez la acest album de aproape 3 ani. Chiar lucrez de mult timp, dar a fost și pandemia, a fost războiul, au fost multe chestii care s-au întâmplat”, a mai spus artista pentru EGO.ro.