04 ian. 2021 | 18:35

Răsturnare de situație! Monica Pop, reacție categorică despre vaccinul anti-covid

Știri generale
Răsturnare de situație! Monica Pop, reacție categorică despre vaccinul anti-covid
Monica Pop spune că este ”campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare!”

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reacționează încă odată pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul său oficial de Facebook, a avut critici la adresa autorităților. Medicul a declarat că este o campanie de e amenințare mai mult, decât de vaccinare.

Monica Pop spune că este ”campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare!”

Un aprig critic al deciziilor autorităților din ultima vreme, medicul Monica Pop a declarat oficial, înainte de începerea campaniei de vacccinare că nu își va face vaccinul anti-covid. Reacțiile sale dure pe marginea lipsei de transparență asupra vaccinului au putut fi văzute și citite în spațiul public.

Într-o intervenție recentă, Monica Pop a declarat că nu există transparență când vine vorba de campanie de informare. În același timp a semnalat lipsa prospectului vaccinului anti-covid și că este necesar ca fiecare român să știe despre ce este vorba.

”Unde ați văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent «vaccinați-vă!», imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc. Se spune că s-a publicat. Eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv și eu cred că fiecare om care dorește să se vaccineze și indiferent de ce poziție are față de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre.

Așa cum consideră de cuviință. Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: ‘Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!’. Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!“, a declarat Monica Pop.

”Nu informare, însă amenințare în permanență”

Medicul a mai declarat că nu i se pare normal ca informațiile esențiale despre vacccinul anticovid să lipsească din informările autorităților către populație, reiterând ideea de a refuza să se vaccineze, fără să aibă aceste date.

”Nu informare, însă amenințare în permanență. Și nu cred că este normal. Mai mult decât atât, există o reclamă, dacă se poate spune așa, în care se spune că virusul ucide. Ori, acest lucru, nu este adevărat. Virusul poate ucide, e adevărat! Dar nu se poate spune că virusul ucide!

Pentru că, în momentul în care ai spus așa ceva, sigur că orice om s-a infectat cade moral. Și zice ”dacă tot mor, asta e situația”. Adică el oricum va muri”, a mai precizat Monica Pop.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro