03 dec. 2021 | 10:05

Vedeta din România pe care nimeni nu o mai recunoaște. Transformarea e aproape totală

Monden
Vedeta din România pe care nimeni nu o mai recunoaște. Transformarea e aproape totală
Cu ce se ocupa acum

Cu siguranță îți amintești de el de la Românii au Talent. Vedeta a participat la prima ediție a talent show-ului, acolo unde a uimit jurații cu timbrul său vocal și a câștigat al doilea loc. Finalistul primului sezon al emisiunii este acum complet schimbat și chiar de nerecunoscut. El are o carieră impresionantă și multe realizări pe plan muzical. A intra tprintre primii la Conservator și a întâlnit-o pe Angela Gheorghiu, una dintre cele mai cunoscute românce la nivel internațional.

Transformare uimitoare a unei vedete din România

Tânărul Narcis Ianău are 26 de ani și s-a făcut remarcat în prima ediție a Românii au Talent, din 2011. El a fost invitat și în următorul an la emisiune. Artistul s-a născut în Bacău, iar de la 5 ani a început să cânte în corul Bisericii Catolice din Barați.

A terminat gimnaziul și apoi a urmat un liceu de arte. La terminarea liceului, el și-a început studiile la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj.

A știut mereu că muzica este calea lui, așa că a participat la show-ul de talente, unde jurații au rămas uimiți de vocea lui.

El a cântat „O mio babbino caro” din opera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini și a obținut trei de da din partea juriului.

Acum are spectacole în toată lumea

A ieșit pe locul al doilea, primul loc fiind câștigat de Adrian Țuțu. Un an ai târziu, el a revenit pe scena care l-a consacrat, ca invitat special.

Acum, tânărul arată cu totul schimbat. Din băiatul de pe vremuri, a devenit un adevărat bărbat, iar cariera lui a cunoscut o dezvoltare impresionantă.

A semnat un contract cu Frank Peterson, producătorul care a lucrat cu Andrea Bocelli și Sarah Brightman.

În ianuarie 2015, el a debutat la Opera Română din Cluj, un real succes avându-l în rolul păstorașului din opera Tosca.

În plus, Narcis Ianău a fost și în turneu în 2016 în Europa, alături de Gregorian și Amelia Brightman în peste 70 de orașe și 16 țări.

A devenit cunoscut în Europa și a participat la un turneu alături de Sarah Brightman, în Asia, care s-a bucurat de un real succes.

Acum, Narcis Ianău străbate lumea în lung și în lat pentru a cânta, iar rampa lui de lansare a fost Românii au Talent. Momentan, artistul se află în Massachusetts și urmează să plece spre New York.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro