Vedeta din România care va naște în curând: „Mai am 5 săptămâni până îmi țin prințesa în brațe!”

Vedeta din România care va naște în curând: „Mai am 5 săptămâni până îmi țin prințesa în brațe!”
O vedetă de la noi urmează să devină mamă pentru a doua oară

O vedetă de la noi urmează să își strângă în brațe fetița în doar 5 săptămâni. Aceasta este în culmea fericirii și a împărtășit cu internauții o fotografie cu burtica de gravidă.  Fanii săi abia așteaptă să o vadă din nou în rolul de mămică. Solista este plină de emoții pentru evenimentul cel mare.

O vedetă de la noi urmează să devină mamă pentru a doua oară: solista are emoții uriașe

O cunoscută vedetă de la noi are emoții uriașe pentru evenimentul care se apropie cu pași rapizi. Mai exact, Celia a împărtășit cu fanii ei o fotografie recentă cu burtica ei de gravidă. Cântăreața este extrem de fericită și a împărtășit cu toți fanii din mediul online o amintire emoționantă din cadrul ședinței foto pentru maternitate.

Amintim că solista a decis în urmă cu mulți ani să părăsească spațiul public și să renunțe la carieră pentru familia sa. Bruneta s-a mutat departe de România alături de soț și fiul său, iar acum așteaptă ca fiica ei să vină pe lume.

Vedeta mai are doar 5 săptămâni de așteptat până să-și țină în brațe cel de-al doilea copil. Până atunci, trăiește clipe de neuitat în această postură și susține că se simte extraordinar.

„33-34 săptămâni de sarcina, mai am 5 săptămâni pana îmi țin prințesa in brațe ! Simt ca nu mai am răbdare ? Poza aceasta este de acum 2 zile când am făcut ședința foto ptr maternitate ❤️ Fetele M-au machiat /aranjat atât de frumos ca nu stiam cum sa le mulțumesc ❤️…

Sunteți speciale, ceea ce ador este faptul ca prin machiaj trăsăturile mele nu sunt înăsprire, transmit încă finețe și feminitate … asta iubesc la realizarea unui machiaj… Pozele de la ședința foto realizată la Diana Stancu sunt o amintire de neprețuit ❤️ ! Abia aștept sa va arat ???”

Drama prin care a trecut

Celia a trecut prin clipe teribile în anul 2018, moment în care a pierdut o sarcină. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama ei și despre depresia cronică în care a intrat. Din păcate, aceasta a avut un avort spontan. 

„A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta.

(…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit”, declara atunci cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI