Vedeta din România care nu poartă mască pe stradă. Imaginile astea sunt dovada clară (exclusiv)

Vedeta din România care nu poartă mască pe stradă. Imaginile astea sunt dovada clară (exclusiv)

O vedetă din țara noastră a fost surprinsă fără mască pe stradă. Artista, se pare că refuză această măsură de protecție, în ciuda faptului că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Artistă celebră fără mască de protecție pe stradă

Artista Sanda Ladoși a fost surprinsă pe o strada din Capitală, fără masca de protecție pe față, conform Impact.ro.

Cântăreață, în vârstă de 51 de ani ar fi ieșit dintr-o curățătorie, din zona Dorobanți din București. Vedeta nu purta mască de protecție, deși, se afla într-un spațiu public. Conform regulilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, cetățenii sunt obligați ca în spațiile publice să poarte masca de protecție.

Îmbrăcată într-o haină de culoare neagră și cu o pereche de ochelari de soare pe nas, artista Sanda Ladoși a ieșit din curățatoria de haine și s-a îndreptat către mașina parcată, la a cărui volan s-a urcat, după cum se poate vedea în fotografie.

Cine este Sanda Ladoși

Pe artista Sanda Lodoși o cunoaște o țară întreagă. Cântăreața în vârstă de 51 de ani este căsătorită cu omul de afaceri Ștefan Tache, în vârstă de 66 de ani. Soțul vedetei a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte persoane, acuzați fiind de delapidarea unei societăți de leasing financiar.

În anul 2017, vedeta a fost și ea luată de DIICOT de la domiciliul său, într-un dosar privind Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii. Prejudiciul ajungând la aproximativ 1 milion de euro, conform sursei precizate.

“În perioada iulie 2007 – septembrie 2008, directorul general al unei instituții financiare nebancare, beneficiind de ajutorul celor doi directori din subordinea sa, ar fi încheiat fără drept un număr de 42 contracte de leasing financiar cu societățile controlate de cei doi oameni de afaceri. Contractele respective ar fi fost încheiate cu încălcarea normelor Băncii Naționale a României și a celor interne ale societății conduse de primii trei inculpați”, au explicat procurorii despre dosarul în care soțul Sandei Ladoși a fost trimis acum în judecată, prejudiciul fiind de peste 16.300.000 de euro.

Sanda Ladoși a intrat în politică

Sanda Ladoși s-a numărat anul trecut printre candidații pentru județ Mureș aflați pe lista pentru parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român.

Vedeta și-a justificat atunci decizia de a intra în politică, subliniind faptul ca nu face parte din nicio structură politică, ci doar reprezintă ideile unui partid.

”Sunt doar un reprezentant al ideilor unui partid, singurul de altfel care azi mă poate interesa deoarece ideile sale sunt preocupările mele zilnice. Apă, aer, pământ curat care generează sănătate nouă și copiilor noștri. Ar trebui, cred, să fie mai puțini politicieni și mai mulți oameni. Asta ar fi rețeta ideală a rezistenței în politic. Cei cu ștate vechi ar trebui să facă mai degrabă loc oamenilor cărora chiar le pasă de oameni”, a declarat la vremea respectivă artista  Sanda Ladoși.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI