Vedeta din România care îmbracă hainele mamei sale. Nu vrea să investească mulţi bani în îmbrăcăminte: „Râdeam de ea înainte”

Vedeta din România care îmbracă hainele mamei sale. Nu vrea să investească mulţi bani în îmbrăcăminte: „Râdeam de ea înainte”
Ce vedetă din România nu investește bani în haine?

O vedetă din România a recunoscut faptul că împrumută de cele mai multe ori haine de la mama sa. Aceasta a mărturisit și că preferă să nu mai investească bani mulți în piese vestimentare, așa că apelează și garderoba pe care o are cea care i-a dat viață. ,,Ele îmi fac rău mie, dar eu le iubesc. Nu pot să renunț la ele, îmi comand încontinuu. Dacă mă simt puțin tristă, dau o comandă”, a spus tânăra.

Vedeta din România care nu investește bani în haine: ,,ele îmi fac rău”

Azaleea Necula este una din tinerele actrițe de la noi. Aceasta a devenit cunoscută la show-ul ,,iUmor”, iar mai apoi a început să apară în diverse proiecte celebre din televiziune. De asemenea, bruneta este urmărită în număr mare pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește des vești cu fanii săi.

Ea are grijă la imaginea sa și surprinde mereu cu apariții fabuloase. Cu toate astea, cea din urmă a mărturisit că nu investește mulți bani în haine pentru că de cele mai multe ori apelează la garderoba mamei ei. Azaleea Necula a dezvăluit că totuși adoră să își comande diverse haine de pe Internet, dar consideră acest obicei unul ,,toxic”.

,,Suntem într-o relație toxică. Ele îmi fac rău mie, dar eu le iubesc. Nu pot să renunț la ele, îmi comand încontinuu. Dacă mă simt puțin tristă, dau o comandă. Este un trend pe TikTok în care îți uiți telefonul, iar el dă o comandă mare de haine.

Așa fac și eu. Chiar ieri mi-am dat o altă comandă de haine. Nu pot să mă potolesc, mai ales că vin la evenimente și îmi place să diversific hainele cât mai mult. Avem o relație foarte toxică, trebuie să mă potolesc. Mai port câteva haine de la mama pentru că a revenit moda. Râdeam de ea înainte”, a mărturisit ea, pentru ego.ro.

,,Mă bucur când…”

Actrița preferă să investească banii în accesorii, dar vânează reducerile de cele mai multe ori.

,,Nu am ajuns la acel nivel, cheltui banii pe care îi am. Nu îmi place să dau foarte mult pe haine, îmi place să dau pe accesorii mai mulți bani. Investesc într-o geantă, într-o pereche de pantofi, dar mă bucur când prind haine la reducere sau este ceva la un superpreț.

Nu le port de prea multe ori, nu am ce haine să port de 10 ori, doar dacă sunt basic și merg cu mai multe lucruri, să zicem”, a mai povestit aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe