Vedeta din România care a trecut prin momente dificile: ‘Nu mâncam deloc’

Vedeta din România care a trecut prin momente dificile: ‘Nu mâncam deloc’
O vedetă din România a trecut prin momente dificile. ,,Nu mâncam deloc''

O vedetă din România a oferit o serie de dezvăluiri incredibile fanilor. Tânăra este o influenceriță celebră ce a devenit cunoscută în cadrul unui concurs de modă. Aceasta a dat cărțile pe față și a susținut că a avut o perioadă în care s-a simțit copleșită. Vedeta a afirmat că doar câțiva oameni știu cum este viața sa în spatele camerelor. ,,Nu mâncam, nu mă întreba nimeni cum mă simt”, a subliniat ea.

Vedeta din România care a dat cărțile pe față: ,,nu mă întreba nimeni cum mă simt”

O celebră influenceriță vine cu mărturii incredibile. Fanii săi nu știau despre momentul în care s-a simțit copleșită. Mai exact, Laura Giurcanu a povestit acum că a trecut prin clipe grele într-o perioadă din viața sa. În timpul acesta, mulți din internauți o vedeau zâmbind pe rețelele de socializare.

Modelul a subliniat că deși pare foarte simplu, nu este atât de ușor să te expui în mediul online și să ai o comunitate. Majoritatea văd doar produsul final, fără să știe efortul depus care se află în spatele unei fotografii perfecte. De asemenea, vedeta a explicat și că s-a lovit de multe ori de comentarii răutăcioase încă de pe vremea când făcea modelling.

Tânăra petrecerea ore întregi pe platourile de filmare sau în studiourile foto fără să lase să se vadă oboseala din spate. Amintim că blondina a câștigat emisiunea ,,Next Top Model” la vârsta de 14 ani, iar mai apoi a început să pozeze pentru câteva reziste celebre din lume și să lucreze cu mari nume din industrie.

,,Sunt obișnuită, m-am lovit de chestia asta de când făceam modelling, lumea spune cât de ușor e să fii model. Eu mergeam și stăteam pe set câte 16 ore și pozam 400 de ținute și nu mâncam și nu mă întreba nimeni cum mă simt… Eu influencingul îl văd ca pe ceva mult mai simplu decât modellingul, asta pot să spun sigur, dar vine cu provocări, ca orice altă meserie…”, a explicat Laura Giurcanu, pentru spynews.ro. 

,,A fost un moment în care m-am simțit…”

Laura Giurcanu a confirmat că meseria de influencer necesită foarte mult efort și creativitate pentru a atrage publicul. Tânăra chiar a venit cu ceva nou pentru comunitatea sa și a acceptat invitația la unul din cele mai importante evenimente ale echipei Netflix, moment în care s-a întâlnit cu celebra Rihanna.

,,Recent am fost în Los Angeles, la avanpremiera unui film care a fost în premieră pe Netflix și am fost mai mult decât onorată să fiu invitată acolo chiar de echipa Netflix internațională, ceva extraordinar.

Din toate experiențele, cred că momentul în care am întâlnit-o pe Rihanna, un personaj pe care îl iubesc, în Dubai, a fost un moment din ăla în care m-am simțit binecuvântată, norocoasă, privilegiată și extrem de bucuroasă pentru ce trăiesc”, a mai spus aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe