Vedeta din România care a plătit 1.000 de euro pe un tatuaj. Ce și-a făcut, timp de 5 luni EXCLUSIV

Vedeta din România care a plătit 1.000 de euro pe un tatuaj. Ce și-a făcut, timp de 5 luni EXCLUSIV
Vedeta din Romania care a platit 1.000 de euro pe un tatuaj

Cătălin Marin, cel care va împlini chiar în zilele următoare 46 de ani, a devenit de ceva vreme un „Van Damme” la puterea a doua. Sau „Van Damme Dragonul”! Cel care și-a impus supranumele în serialul de televiziune „Trăniți în NATO”, devenit ulterior „Trăsniții”, intrat și în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung sitcom, a decis la finele anului trecut să facă o „mică” modificare în aspectul exterior al corpului său. Și a apelat la ajutorul calificat al unui tatuator.

Vedeta din România care a plătit 1.000 de euro pe un tatuaj

„Am decis în toamna anului trecut că trebuie să fac să dispară ceva care se afla pe abdomenul meu. E vorba despre o istorie personală, pe care nu vreau să o dezvolt foarte tare. Ca atare, am cerut ajutorul unui amic, care are un salon de tatuaje în București și foarte multă experiență. I-am explicat despre ce e vorba. El, știind că sunt deja un Van Damme, mi-a propus să mergem într-un fel tot pe ideea asta. Și așa a părut un imens dragon chinezesc pe pieptul și abdomenul meu. Cine a urmărit în ani filmele cu Van Damme înțelege foarte bine rolul acestui dragon. „De acum mă pot numi Van Damme la puterea a doua sau Van Damme, dragonul!””, a declarat Cătălin Marin pentru Playtech.ro.

„Lucrarea” a durat cinci luni

El spune că operația prin care „s-a născut” dragonul nu a fost una deloc simplă.

„Cinci luni a durat totul. Nu a fost simplu deloc, vă spun sincer. Aveam câte o ședință pe lună, fiindcă trebuia să acord și pielii timpul necesar să se vindece”, adaugă el.

„La lungimea lucrării în sine, una care se întinde pe tot pieptul și abdomenul meu, se adaugă culorile folosite, ca și acele de unică folosință. Mi-am dorit acest dragon și acum, odată ce am depășit faza ceva mai dureroasă a nașterii sale, mă pot lăuda cu el. Îl voi pune în evidență curând, atunci când cu ocazia spectacolelor cu trupa mea de prieteni mă voi putea lăuda din plin cu imaginea sa”, spune același „Van Damme”.

„Dragon” de 1.000 de euro

Practic, „dragonul” i-a ocupat cam toată perioada de final a anului trecut, fiindcă ultima ședință de tatuare s-a consumat în luna ianuarie a acestui an. Însă Cătălin Marin crede că a fost foarte inspirat, atât cu alegerea desenului în sine, cât și cu perioada de execuție, fiindcă acum, o dată cu ridicarea restricțiilor legate de pandemie, lucrurile vor reveni la normal.

Ceea ce înseamnă că el și colegii săi din echipa „Sabotorii”, Lavinia Stoica și Constantin Zamfirescu, se pot gândi din nou la vremurile de altădată și la pregătirea unor noi spectacole de divertisment pentru fanii lor.

Pe de altă parte, nici costul lucrării nu a fost unul de lepădat, Cătălin Marin apreciind la circa „1.000 de euro”, dar asta doar fiindcă cel care i l-a executat nu e doar un excelent tatuator, ci și un amic apropiat, care a înțeles că situația artiștilor nu a fost una grozavă în ultimii doi ani.

Speră în producții record

Însă există și un aspect asupra căruia noul „Van Damme” pare decis să nu facă niciun pas înapoi:

„Pasiunea pe care mi-am descoperit-o acum doi, chiar la începutul pandemiei, când a trebuit să ne izolăm, continuă. În sensul că pun și anul acesta roșii, și ardei grași, și castraveți. Sper să am noi producții record, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Micul petec de pământ și bălegarul natural fac minuni, asta e rețeta mea!”.