05 oct. 2021 | 16:08

Vedeta din România care a fost desfigurată de covid-19: ”A fost groaznic, eram un zombie. M-am vaccinat în ianuarie”

Monden
Vedeta din România care a fost desfigurată de covid-19: ”A fost groaznic, eram un zombie. M-am vaccinat în ianuarie”
Ce probleme a avut o vedetă după ce s-a infectat cu Covid-19

O vedetă extrem de cunoscută în România a trecut prin clipe grele. Aceasta s-a infectat cu Covid-19 și s-a văzut nevoită să ceară ajutorul medicilor, mai ales când și-a dat seama că starea ei de sănătate s-a înrăutățit într-un timp foarte scurt.

Prin ce a trecut o vedetă din România după ce s-a infectat cu Covid-19

Raluca Podea s-a vaccinat în luna ianuarie, dar a fost infectată cu boala după ce a mers într-un cabinet de înfrumusețare unde nu erau respectate măsurile impuse în contextul pandemiei. Starea de rău s-a instalat chiar în momentul în care vedeta se afla la volan.

„Eu chiar am trecut prin niște experiențe, încă vorbesc pe nas și vocea nu mi-a revenit. A fost groaznic, eram un zombie. M-am vaccinat în ianuarie, cu Pfizer, cu rapel în februarie.

M-am ferit, doar că am fost la un cabinet, nu s-a purtat mască și l-am luat. La un cabinet de înfrumusețare, doar acolo am fost. Pe 12 septembrie am fost acolo, după 15 zile mi s-a făcut rău în trafic.”, a povestit vedeta pentru Cătălin Măruță.

„Am fost umflată, desfigurată”

Raluca Podea a explicat că a avut zile în care nu a putut să mănânce, ținând cont că boala a pus-o la pământ. Picioarele i s-au umflat, nu a avut gust și miros timp de câteva zile, așa că a mers imediat la spital pentru a sta sub observația medicilor.

„Eu port 35 jumătate, nu îmi mai intrau, acolo îmi venea bine 38. Am fost umflată, desfigurată, 3 zile fără gust, fără miros. Doar mergeam la baie și atât, am avut zile în care nu am mâncat nimic. (…) Mi-au făcut la spital testul și am ieșit pozitiv.

Am avut noroc că nu fusesem acasă, m-am simțit rău și nu m-am dus la părinți și la băiețel. Doctorii mi-au spus că plămânii nu au fost afectați, doar analizele sunt puțin modificate.”, a mai zis ea.

Raluca Podea a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid-19

Totuși, după o zi și o noapte pe care le-a petrecut la Matei Balș, Raluca Podea a plecat acasă, mai ales pentru că tratamentul a dat roade. Aceasta se bucură pentru că nimeni nu a intrat în contact cu ea, dar încă are anumite semne care sunt vizibile pe corpul ei.

„Mi-a mers bine tratamentul și am hotărât să merg acasă, am stat o zi și o noapte la Matei Balș. (…) Am fost fericită că nu au luat părinții mei și nici copilul. Și acum dacă te uiți la picioare, mai sunt umflată, dar și la față.

Și pe corp se vede când pui mâna că se albește pielea. Am acid hialuronic, mi-am topit din el, nu este din cauza asta. Mi-a afectat sistemul nervos, nu am putut să dorm noaptea și nici nu mai pot să dorm. Acum stau cu ochii pe pereți.”, a explicat vedeta.

Raluca Podea: ‘A fost foarte greu’

De asemenea, Raluca Podea le-a spus tuturor să respecte regulile impuse de autorități și să poarte masca de protecție pentru a se proteja de Covid-19. Aceasta a considerat că este puternică și nu poate să fie pusă la pământ de boală, așa că situația delicată a luat-o prin surprindere.

„Trebuie să aștept o lună de zile pentru a vedea evoluția. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit, a fost foarte greu. Vorbesc pe nas, nu mă mai doare nimic, dar se simte că nu vorbesc corect.

Am întâlnit și oameni cărora le-a fost rău și oameni cărora nu le-a fost rău, m-am gândit că sunt puternică. A fost foarte greu. (…) Este foarte important să porți mască, este esențial.”, a zis Raluca Podea.

PlaySport
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Capital.ro
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
EVZ.ro
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro