Vedeta din România care a făcut un gest superb la farmacie. E plină de bani și dă la alții

Vedeta din România care a făcut un gest superb la farmacie. E plină de bani și dă la alții
Vedeta care a ajutat o mamă săracă Sursă foto: click.ro

Una dintre vedetele din România a fost surprinsă de curând, în timp ce făcea un gest nobil pentru o femeie sărmană de pe stradă. Contrar zicalei conform căreia persoanele bogate și celebre ar fi zgâcite și nu le-ar păsa de necazul semenilor, cântăreața eroină este un exemplu demn de urmat.

Inima de mamă nu i-a rezistat

Vedeta protagonistă a unui gest nobil este Cristina Rus, fosta solistă a formației Candy. Aceasta a fost imortalizată zilele trecute de paparazzi de la Click.ro, care au înregistrat toată scena de caritate. Frumoasa blondină a intrat într-o farmacie din Dorobanți, moment în care pe marginea bordurii stătea așezată o femeie sărmană cu un bebeluș în brațe și cu un biberon gol.

Deși nimeni nu ar fi crezut că vedetele se uită în jurul lor atunci când merg prin locuri publice, iată că acest lucru se întâmplă, ba și mai mult: oferă ajutor.

După câteva minute petrecute în farmacie, Cristina Rus iese printre altele cu o cutie mare de lapte praf pe care o îndreaptă către femeia în necaz. Potrivit pozelor, femeia săracă pare profund mișcată de gestul cântăreței de a o ajuta cu hrană pentru bebeluș, în pragul iernii.

Gestul Cristinei Rus ar trebui să le dea gândit și altor persoane cu posibilități mai bune, astfel încât, ajutorul oferit unor persoane cu nevoi nu va rămâne nerăsplătit, oferind, de asemenea, un exemplu de omenie și empatie față de semenii noștri.

Cariera și viața personală a Cristinei Rus

Fosta solistă de la Candy s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dedicându-se în mare parte familiei formată cu omul de afaceri, Dragoş Bîlteanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ferită de răutăți, invidii și bârfe.

Cuplul are împreună trei copii, un băiețel și două fetițe, pe care îi iubesc ca pe ochii din cap. Deși s-a retras din viața artistică, Cristina Rus continuă să ducă o viață lipsită de griji și probleme, ea fiind răsfățată de soțul său cu tot ce dorește și îi poftește inima, de la mașini scumpe, la haine de firmă și bijuterii excentrice.

Potrivit revistelor de specialitate, Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat-Crişana, avea în 2014 o avere estimată la 90 de milioane de euro, însă traiectoria lui profesională a avut parte de câteva intervenții judiciare.

Cu toate acestea, cei doi au depășit toate momentele incomode și par să se iubească și să se înțeleagă la fel ca în primii ani de relație, pe semne că trecerea anilor a consolidat și mai bine relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI