Vedeta din România care a dat 18.000 de euro pe vacanța din Turcia. A stat doar 7 zile de toți banii

de: Bișinicu Andreea
25 07. 2022

Vedetele din România obișnuiesc să plece în vacanță în tot felul de destinații turistice exotice, care mai de care mai atrăgătoare. Una dintre cele mai titrate dive ale showbizului românesc nu s-a uitat la bani, atunci când a plecat în Turcia. Cine este blondina care a spart 18.000 de euro pe un sejur de 7 zile.

Câți bani a dat Bianca Drăgușanu pe un sejur de lux în Turcia

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, cea mai titrată vedetă din România. Controversatul designer are o situație financiară foarte bună, care-i permite să-și satisfacă toate poftele materiale.

Și toată lumea știe că Bianca Drăgușanu este genul de persoană care nu-și refuză o plăcere. Așadar, recent, fosta prezentatoare TV a plătit o sumă exorbitantă pe un sejur de lux de 7 zile în Turcia. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a cazat într-o vilă de lux, pentru a fi tratată ca o regină timp de o săptămână, pe meleagurile turcești.

Dacă un sejur obișnuit de 7 zile în Turcia costă în jur de 400 – 700 euro, ei bine, Bianca Drăgușanu a ales cea mai scumpă opțiune și a scos din buzunar o mică avere, mai precis 18.000 de euro, pentru a-și face pe plac.

Vila pe care a ales-o Bianca Drăgușanu are facilități incredibile, precum un spațiu de 600 de metri pătrați, o piscină privată, terasă, balcoane și propria saună. În cazul în care vedeta dorește un plus de răsfăț, ea poate merge oricând la SPA-ul existent în resort.

Care este secretul fericirii Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta le răsfață mereu pe cele mai importante persoane din viața ei, pe mama ei, Madi, și fiica sa, Sofia, alături de care merge întotdeauna în vacanțe.

De asemenea, vedeta se consideră o persoană împlinită, care nu face compromisuri foarte mari pentru a fi fericită.

„Eu sunt un om fericit și împlinit. Mai mult, sunt un om onest și bun, care încearcă să ducă o viață cât de cât echilibrată. În fond, nu consum alcool, nu fumez, nu pierd nopțile.

Iar asta mă face să iubesc pe cine vreau eu, când vreau eu, să plec sau să mă întorc, tot când vreau eu!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.