16 ian. 2021 | 08:22

Vedeta din România care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: ”Am sechele”

Monden
Vedeta din România care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: ”Am sechele”
O vedetă îndrăgită din România a avut coronavirus. Abia acum s-a aflat

Din ce în ce mai multe persoane refuză să spună că au fost infectate cu noul coronavirus, lucru care se întâmplă şi printre persoanele publice. Este şi cazul acestei vedete din România care a avut covid-19 a recunoscut abia anul acesta.

Vedeta despre care nimeni nu a ştiut că a avut covid-19

Momente grele pentru o vedetă din România care a avut covid-19 în luna noiembrie. Aceasta a recunoscut abia anul acesta ca a fost infectată cu temutul virus, spre surprinderea tuturor. Este vorba despre Tora Vasilescu, îndrăgita actriţă în vârstă de 69 de ani. Mai mult, şi soţul său a fost afectat de SARS-COV-2, după cum aceasta a povestit.

Deşi locuieşte la casă şi şi-a petrecut majoritatea timpului în curte, actriţa nu are habar cum a reuşit să fie infectată.

„Ca să fiu sinceră, tocmai vin de la niște vizite medicale, care s-ar putea să fie primele dintr-un șir ceva mai lung. Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie. M-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat. Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădin. Iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale”, a spus Tora Vasilescu.

De asemenea, aceasta a recunoscut că “şi-a pregătit din timp bătrâneţea” cumpărându-şi locuinţa din Buftea, putându-se astfel bucura de natură, fără să fie nevoită să iasă din curte.

“Anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu. Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vară a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii”, a povestit Tora Vasilescu, pentru Formula As.

Tora Vasilescu, terapie cu oxigen

Deşi au făcut o formă medie a bolii, Tora Vasilescu şi soțul său, de origine croată, Alain, au fost nevoiţi să apeleze terapia cu oxigen la o clinică din Capitală. Administrarea de oxigen pur intravenos, cu ajutorul unor echipamente speciale, are ca scop creşterea concentraţiei de O2 din aerul inspirat, explică specialiştii.

„Noi am fost norocoși. Am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită. Aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii.

Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată. Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, în general, suntem bine”, a încheiat Tora Vasilescu.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro