Vedeta de la Survivor România a leșinat după probă. Momentul halucinant de la Kanal D

de: Ana Chivu
15 01. 2021

O vedetă extrem de iubită s-a prăbușit imediat după probă. Competiția devine din ce în ce mai grea, iar condițiile, probele și lipsa unui somn odihnitor se resimt. Cine a leșinat după proba de ștafetă și cum au reacționat colegii?

Survivor România 2021: Un concurent de la Faimoși a leșinat după probă

Survivor România e unul din cele mai grele show-uri din televiziunea mondială. De când formatul a venit și la noi puține vedete s-au încumetat să accepte marea provocare, iar cele care au participat la emisiune au mărturisit că este o experiență unică ce te împinge să reziști și să lupți cu tine în procesul de cunoaștere departe de oamenii iubiți și de menajamentele de acasă.

Scene emoționante pentru familia și fanii Majdei au avut loc în ediția de aseară, când aceasta s-a prăbușit la pământ la finele probei. Momentele de panică nu au fost doar în echipa din care face parte, căci până și câțiva din tabăra adversă s-au preocupat de starea ei de sănătate și au încurajat-o să-și revină cu ajutorul energiilor transmise de ei.

Din păcate, lovitura de pe traseu de la cap și umăr au dezechilibrat-o pe moment, iar la proba de îndemânare au făcut-o să nu se mai poată redresa, ulterior să leșine în brațele ccolegului de echipă. „Mi-a căzut foarte tare roată pe umăr și pe cap. M-am amețit dintr-o dată”, a spus Majda înainte să i se facă rău și să leșine. „Am simțit amețeală și nu mai vedeam. Eu nu știu să mă opresc”, a spus Majda după ce și-a revenit din leșin.

„Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele”

Luptătoare din fire și extrem de hotărâtă, Majda a anunțat că abia așteaptă să facă parte din cel mai aspru proiect de televiziune. Fanii ei s-au temut pentru experiența aspră de care sigur va avea parte, dar au fost alături de ea și i-au felicitat decizia.

„Supraviețuitoare! Dragii mei, în curând voi pleaca din țară. Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ca să fie bine. Îmi doresc să simt energia voastră bună și să mă sustineți cât timp voi lupta. Îmi vor lipsi multe lucruri, dar, mai ales, familia. În curând, la @kanaldromania #survivor”
Majda Aboulumosha