26 oct. 2022 | 00:01

Ruxi, despre cel mai greu moment prin care a trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Lumea chiar nu înţelegea”

Monden
Ruxi, despre cel mai greu moment prin care a trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Lumea chiar nu înţelegea”
Cel mai greu moment prin care a trecut Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Ce a dezvăluit mult îndrăgita vedetă.

Cel mai greu moment prin care a trecut Ruxi la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Mult îndrăgita vedetă a povestit cum a făcut față provocărilor din Republica Dominicană. Influencerița nu este traumatizată de experiențele din junglă, ba chiar vrea să scrie despre ele în noua sa carte.

„Ce s-a întâmplat în junglă m-a inspirat”

Reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022, difuzat de PRO TV, reprezintă un adevărat test al răbdării pentru participanții la competiție. Concurenții sunt nevoiți să se adapteze la stilul de viață din junglă. Indiferent de profesia pe care o au în țară, vedetele trebuie să trăiască sub cerul liber din Republica Dominicană, să se întâlnească cu cu șerpi, șobolani, viermi și să mănânce cele mai greu de privit preparate.

Multe persoane care au participat la show-ul ce îi are prezentatori pe Adela Popescu și Cabral Ibacka s-au declarat traumatizați de experiențele prin care au trecut. Nu la fel s-a întâmplat și în cazul lui Ruxi. Influencerița spune că i-au plăcut cele trăite în junglă. Mai mult, se pregătește să vorbească pe larg despre provocările cu care s-a confruntat în noua sa carte.

Vloggerița are deja o carte publicată. Este intitulată „Intoxicată” și abordează relațiile amoroase toxice. A doua carte va aborda același subiect, însă într-o manieră diferită. Ruxi promite că lucrarea sa va fi mai elaborată. Noua carte urmează să fie lansată în luna decembrie a acestui an.

„Ce s-a întâmplat în junglă m-a inspirat să creez niște personaje sau să adaug niște picanterii altor personaje deja existente. Să vedem ce o să fie. Și această carte o să fie tot despre relații, dar cumva mult mai „adânc”. Adică intrăm și în copilăria personajului, în tot ce trăiește ea și alte femei”, a explicat influencerița.

Cel mai greu moment prin care a trecut Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Spre surprinderea tuturor, Ruxi a fost doar un zâmbet când a comentat viața din Republica Dominicană. A rămas fără mâncare, acces la telefon sau internet. Vedeta a recunoscut că lipsa de hrană a determinat-o de multe ori să devină isterică. Deși mulți ar putea să o atace din acest punct de vedere, influencerița spune că, în realitate, mănâncă destul de mult. Acesta a fost și motivul pentru care i-a fost dificil să suporte senzația de foame.

„Cred că lumea chiar nu înțeleg că noi chiar muream de foame când nu câștigam mâncare. Era atât de greu să-ți menții nervii sănătoși”, a povestit creatoarea de conținut în mediul online.

De departe, însă, cea mai mare problemă a vedetei a fost cea a igienei. Când Ruxi era în tabăra Belelelor, nu a avut parte nici de apă caldă, nici de produse de igienă. Prin urmare, a fost nevoită să folosească ce avea la dispoziție: apă rece și detergent pentru spălat vasele. Combinația nu a funcționat, însă.

„Am stat trei săptămâni consecutiv. Vă dați seama cum miroseam, cum aveam părul și tot. Nu recomand nimănui să încerce detergentul de vase. Efectiv nu spală transpirația. Oricât frecai cu ăla, nu trecea mirosul de transpirație. Pe cap nu aveai de ales. Dar tot nu ieșea ce trebuie. Nu recomand nimănui”, s-a exprimat Roxi, într-o intervenție pentru EGO.ro.

Citește și: Surpriză uriașă la Pro TV! Vedetele care s-au sărutat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’

În ciuda acestui lucru, vloggerița a mărturisit că experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 a fost una frumoasă. Ruxi nu regretă nimic din ce s-a întâmplat. A fost un moment aparte din viața sa și se mândrește cu el.

PlaySport
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Capital.ro
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
EVZ.ro
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro