Smiley, uimit total la Românii au Talent de cea mai tânără concurentă: ‘M-a leșinat, e favorita mea’

Smiley, uimit total la Românii au Talent de cea mai tânără concurentă: ‘M-a leșinat, e favorita mea’
Ce a spus Smiley despre cea mai tânără concurentă de la Românii au Talent

„Eu nu am talent, am pasiune. Știu să recit peste 400 de poezii”, a început unul dintre cele mai înduioșătoare numere de la ”Românii au talent”, ediția 8, din seara de 1 martie. Anastasia Ursu i-a topit pe jurați. Iată în ce a constant spectacolul oferit de ea.

Smiley, vrăjit de cea mai tânără concurentă de la Românii au talent

Anastasia Ursu s-a prezentat pe scena talentelor de la Pro TV cu un număr inedit. Fetița, în vârstă de patru ani, a spus poezii, menționând că pe canalul său de Youtube are înregistrate multe are momente de acest gen. Surprizele nu s-au încheiat aici, căci după ce a încheiat ultimul catren le-a arătat celor patru jurați cadourile pregătite cu sârg de ea. Anastasia a desenat pentru fiecare dintre ei câte un animăluț.

„Mamă, cât de mică ești”, a exclamat Pavel Bartoș.

„Sunt emoționată. Am patru ani și trei luni și vin din Chișinău”, a spus micuța.

„Tu îți dai seama că ești cel mai mic, cel mai tânăr concurent de la Românii au talent? M-a leșinat!”, a întrebat-o Smiley.

„Am venit cu poezii. Eu știu multe, dar pe canalul meu de Youtube am spus 800. Știu foarte multe. Nu aveam nici un an când am început să zic poezii. Aceasta este pasiunea mea”, a răspuns fetița, întrebată de Alexandra Dinu de când spune poezii.

Florin Călinescu s-a emoționat 

Concurenta nu s-a dat jos de pe scenă până ce nu a mai recitat o poezie, dar una mai veselă, la cererea Alexandrei Dinu. Ulterior, a fost greu de oprit, dorind să le arate juraților toate calitățile.

„Andra, cineva mi-a spus că ție îți plac copiii. Nu știu cine mi-a spus”, a spus Anastasia către Andra.

„Mie îmi place foarte mult copiii. Apreciez că că reții și reciți poezii atât de grele, dar să știi că în același timp tu ești atât de drăguță, încât dacă spui o poezie mai slabă erau eram la fel de încântată de prestația ta”,

„Eu cred că Anastasia are poezie pentru orice fel de subiect”, a declarat Andi.

„Florine, te-ai emoționat la poezie? Am văzut că ai pus capul în jos. N-ai știut că am să vin? Ești foarte drăguț!”, a completat micuța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI