Vedetă de la Holograf, internată 9 zile în spital din cauza covid-19. Ce a văzut cu ochii lui acolo

Vedetă de la Holograf, internată 9 zile în spital din cauza covid-19. Ce a văzut cu ochii lui acolo
Ce spune despre medicii din Romania

O vedetă a trupei Holograf a ajuns la spital, acolo unde a stat internată nu mai puțin de 9 zile, din cauza covid-19.

Prietenul lui Dan Bittman, de la Holograf, internat 9 zile în spital

El a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a infectat cu virusul Sars Cov2. A stat 9 zile internat în spital și a povestit prin ce a trecut, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf a trecut prin momente cumplite când a aflat că are covid-19. El a ținut să mulțumească medicilor care au avut grijă de el.

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

El a fost mutat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Nicolae Malaxa, acolo unde a urmat tratamentul care a durat 9 zile. Artistul spune că medicii și-au făcut datoria impecabil și că sistemul medical din România funcționează, fiind eficient, curat și disciplinat.

Artistul face declarații surprinzătoare despre sistemul medical din România

“În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva.


Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

Între timp, România este într-o situație critică, în care toate paturile de la ATI sunt ocupate, iar medicii cu greu fac față pacienților care vin în stare gravă din cauza covid-19.

Mulți dintre ei ajung să stea pe holuri, iar măștile de oxigen sunt pasate către cei care sunt în stare foarte gravă sau celor care vor să coopereze cu medicii pentru a își salva viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI