O vedetă a dezvăluit că va apărea în noul sezon al show-ului culinar Chefi la Cuțite. Puțini știu, însă este pasionată de gătit de la o vârstă foarte fragedă, urmând cursuri în domeniu. Vrea să ia parte la experiența culinară de la Antena 1, după participarea la reality-show-ul America Express 2023. Foto
Ultimele informații privind show-ul culinar Chefi la Cuțite nu au fost neapărat bine primite de fanii Antena 1. Telespectatorii au fost foarte dezamăgiți să afle că celebrii bucătari Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu vor mai forma juriul următorului sezon al programului televizat.
Potrivit celor mai recente informații, producătorii show-ului culinar ar avea deja o listă scurtă de nume ce ar putea forma noul juriu al emisiunii. Pe lista cu pricina s-ar afla: Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia. Trei dintre aceștia ar urma să fie jurați.
Sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite va veni, fără îndoială, la pachet cu multe surprize pentru telespectatori! Rămâne de văzut și ce concurenți își vor face apariția la emisiunea de la Antena 1. Unul dintre ei ar putea fi Cătălin Țociu, ce poate fi urmărit în prezent la America Express 2023.
„Voi apărea la Chefi la Cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la Cuțite? Asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine, după ce am fost la America Express”, a spus Cătălin Țociu, în podcastul Giuliei Anghelescu.
Te-ar putea interesa și: Cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă. Participă alături de tatăl său, Romică Țociu, la America Express 2023
Fiul actorului de comedie Romică Țociu a mărturisit că i-a plăcut foarte mult la reality-show-ul difuzat de Antena 1, la care a participat împreună cu tatăl său. A recunoscut totuși că și-a luat țeapă, explicând că emisiunea nu este deloc ceea ce pare la televizor.
Te-ar putea interesa și: Florin Dumitrescu, show de zile mari. Cu ce se ocupă de când a fost dat afară de la Chefi la Cuţite. Nu ştiai că poate face asta
Cătălin Țociu a dezvăluit că este pasionat de gătit încă de la o vârstă fragedă. A început ușor, preparând diverse mâncăruri acasă. A făcut apoi Institutul culinar Escoffier, care este considerat părintele bucătăriei moderne franceze, potrivit celebrului actor de comedie Romică Țociu.
De altfel, tatăl tânărului, prezent și el la același podcast, a precizat că, atât timp cât bucătăria este pasiunea fiului său, s-ar bucura să-l vadă trăind din această activitate:
„Cum a făcut Scărlătescu ăla de a luat atâția bani, nu?!”.