29 sept. 2023 | 16:20

Cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă. Participă alături de tatăl său, Romică Țociu, la America Express 2024

Emisiuni TV
Cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă. Participă alături de tatăl său, Romică Țociu, la America Express 2024
Cei doi vor participa la America Express 2024

Romică Țociu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și comedieni din România. Cu toate acestea, puțini știu cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă. Nu mulți știu că celebrul Romică Țociu are un fiu talentat. Cătălin Țociu a atras atenția publicului prin propria sa personalitate și abilități. Cei doi vor participa împreună la America Express 2024 și promit să facă un show de senzație.

Romică Țociu și fiul lui participă la America Express 2024

Cătălin Țociu participă la America Express alături de tatăl său. Show-ul este unul dintre cele mai urmărite din România, iar cei doi vor să își demonstreze abilitățile și curajul.

Citește și: Când începe America Express 2024. Anunțul făcut de Antena 1

În urma selecțiilor riguroase, Cătălin Țociu a fost selectat să participe la sezonul America Express 2024, alături de tatăl său, Romică Țociu. Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se vor descurca cei doi în competiție.

Alte echipe din show vor fi: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, jurnalista de la Observator Iuliana Pepene și jurnalista de război Sonia Simionov, creatoarele de conținut,  Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Cine este Cătălin Țociu și cu ce se ocupă

Cătălin Țociu este al doilea copil al celebrului actor și comediant Romica Țociu și al soției sale, Florentina. S-a născut pe 10 martie 1985 și a crescut într-o familie cu veleități artistice. Cu toate că a avut șansa de a învăța de la unul dintre cei mai buni, Cătălin și-a dorit să-și croiască propriul drum.

Citește și: Cine sunt concurenții pentru următorul sezon America Express. Se știu cele 9 echipe

Cătălin este cel de-al doilea copil al lui Romică Țociu. Actorul mai are și o fiică, iar aceasta a moștenit pasiunea pentru teatru. Totuși, Cătălin este interesat de partea gastronomică. El urmează studii în domeniu și după ce le termină, are de gând să își deschidă o afacere.

”Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.”, a transmis Cătălin Țociu.

Traseul America Express 2024

Echipele de anul acesta se vor lupta pentru un premiu de 30.000 de euro. Cele 9 perechi vor străbate traseul Columbia, Ecuador și Argentina.

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, pregătită pentru America Express. Cu cine ar face echipă în cadrul concursului de la Antena 1 EXCLUSIV

Ultimul sezon al emisiunii a fost câștigat de Bordea și Cortea, care s-au întrecut cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Show-ul se va difuza pe Antena 1, însă postul nu a anunțat mai multe detalii despre momentul în care competiția se va difuza. 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
Capital.ro
Afacerea care a devenit profitabilă pentru români: un singur kilogram costă 100 de lei | Prima dată s-a cultivat în România după Revoluţie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Craterul format pe o stradă din Slănic a început să se mărească. Se scufundă orașul?
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro