Vedeta care s-a mutat din vilă în apartament. Decizie șocantă, pandemia o lasă fără bani

Vedeta care s-a mutat din vilă în apartament. Decizie șocantă, pandemia o lasă fără bani
O vedetă are probleme cu banii. Aceasta a fost nevoită să se mute din vila sa într-un apartament

Una din vedetele iubite de-a lungul anilor a luat o decizie care să-i ușureze viața în această pandemie. Criza sanitară a lăsat-o fără bani, iar ea a fost nevoită să se mute din vila sa fastuoasă într-un apartament.

O vedetă mult iubită și-a vândut vila și s-a mutat la apartament din cauza pandemiei

Priscilla Presley a făcut reduceri mari de buget din cauza contextului actual. Aceasta a fost nevoită să renunțe la luxul cu care s-a obișnuit astfel s-a mutat din vila sa într-un apartament, pentru a micșora cheltuielile. În vremurile pe care le trăim nu e singura care a făcut schimbări pe acest sector, pentru că multe din persoanele publice din toată lumea se confruntă cu aceleași probleme ca oamenii de rând.

Mai exact, Priscilla și-a pus la vânzare vila din Beverly Hills în luna decembrie pentru 13 milioane de dolari. Locuința are 7 dormitoare și 8 băi. Acum și-a achiziționat un apartament în valoare de 4,8 milioane de dolari în Los Angeles. Imobilul are 3 dormitoare, 3 băi și se extinde pe 300 de metri pătrați. Cu toate astea, noul loc al vedetei arată deosebit, femeia nerenunțând în totalitate la lux.

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”

Cum a murit celebrul Elvis Presley? Mulți fani au rămas cu semne de întrebare asupra acestui aspect. Din păcate, regretatul artist s-a stins din viață la doar 42 de ani.

Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte. O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea-bombă pentru publicaţia americană “National Enquirer”. Doctorul nu ar fi putut să moară, la 88 de ani, până ce nu şi-a recunoscut vina. Întreaga lui viaţă a fost chinuit de faptul că a fost cauza morţii lui Presley, la numai 42 de ani.

Imediat după decesul starului, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele ucigaşe. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine. Însă pur şi simplu nu a putut muri până ce nu a spus adevărul. Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland.

La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, între care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. 10.000 de pastile ucigaşe i-a dat lui Elvis pe parcursul unui an, înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare”(Sursa: historia.ro)