29 oct. 2021 | 12:36

Vedeta care s-a îngrășat 33 de kilograme, dar nu i-a păsat: ‘Nu sunt de acord că doamnele trebuie să slăbească ca să fie frumoase’

Monden
Vedeta care s-a îngrășat 33 de kilograme, dar nu i-a păsat: 'Nu sunt de acord că doamnele trebuie să slăbească ca să fie frumoase'
O vedetă din România a dat cărțile pe față. Ce a spus despre corpul ei

Este cunoscută și iubită de foarte mulți români, devenind, de-a lungul anilor, un adevărat simbol al muzicii din România. Totuși, în momentul în care s-a îngrășat 33 de kilograme, le-a oferit tuturor o lecție prin faptul că nu a pus presiune pe ea pentru a ajunge la o siluetă perfectă cât mai repede.

Ce vedetă cunoscută în România s-a îngrășat 33 de kilograme în timpul sarcinii

Luminița Anghel are un corp la care multe doamne visează. Vedeta a recunoscut că se bucură enorm pentru că a ajuns să aibă forme de invidiat, însă totul s-a produs prin multă muncă. Aceasta a explicat ce sacrificii a făcut de-a lungul vieții pentru a se asigura că nu face excese.

„Nu am fost toată viața într-o dietă. Am fost micuță grasă, dar prin liceu am arătat foarte bine. Era competiția mare, eram deja adolescentă, erau băieții de a 12-a sus pe geam, la etajul 2. Toată perioada tinereții nu am făcut exces, aveam tendințe de îngrășare. (…)

A fost o frustrare continuă, de ziua ta să nu mănânci tort, de sărbători să nu mănânci sarmale, mai ales cu o viață de artist. Revelioanele ne prindeau pe scenă.”, a zis ea la Vorbește lumea.

„Nu m-a interesat ce au zis ziarele”

Luminița Anghel s-a îngrășat 33 de kilograme în sarcină. Cântăreața a explicat că și-a schimbat corpul în decursul mai multor ani după ce a născut, însă nu a pus presiune pe ea pentru a slăbi. Vedeta a punctat că nu este de acord cu bărbații care consideră că femeile sunt frumoase dacă au mai puține kilograme.

„Am luat 33 de kilograme în sarcină. Sună enorm, dar eu eram în confort cu mine. Nu m-a interesat ce au zis ziarele. Am făcut după 42 de ani copilul, iar organismul nu mai reacționează la fel, sunt mari probleme.

Au trecut 4 ani după ce am început să mă simt confortabil cu felul în care arăt în haine. Eu dacă mă privesc în pozele de atunci nu mă plac, dar nu sunt de acord cu bărbații care zic că doamnele trebuie să slăbească ca să fie frumoase.”, a adăugat aceasta.

Ce probleme a avut Luminița Anghel în trecut

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că nu s-a confruntat cu probleme grave aduse de sarcină. Totuși, Luminița Anghel a trecut printr-o provocare dureroasă în trecut. Aceasta a fost nevoită să se opereze în urma unui accident pe care l-a avut într-un moment de neatenție.

„Mi-am schimbat centrul de greutate și cred că și mersul, dar probleme grave din cauza greutății nu cred că am avut. Eu am avut probleme cu spatele înainte de sarcină, am o operație lombară din cauza unui accident.

Am traversat neregulamentar, să nu faceți niciodată așa ceva. Am această operație pe coloană în urma nesăbuinței.”, a mai zis vedeta la Pro TV.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune de Florii. Se rostește dimineața pentru îndepărtarea tuturor relelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro