Luminița Anghel, în lacrimi la Neatza. Episodul emoționant povestit lui Florin Ristei

Luminița Anghel, în lacrimi la Neatza. Episodul emoționant povestit lui Florin Ristei
Luminița Anghel, în lacrimi la Neatza

Luminița Anghel a fost prezentă în ediția din Vinerea Mare a Paștelui în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. De această dată, dat fiind contextul, matinalul a abundat de emoție. Marcel Pavel a fost invitat să cânte ”You Raise Me Up”, un preot a venit pentru a povesti despre semnificațiile Paștelui, iar Luminița Anghel a interpretat piesa ”Rugă pentru părinți”, cu versurile lui Adrian Păunescu. Melodia a emoționat-o până la lacrimi, mai cu seamă cu cât artista nu-i mai are pe părinți în viață. În continuare, artista a dat detalii despre episoadul în care și-a pierdut tatăl și conexiunea sa cu celebra melodie, interpretată în diferite feluri artistice.

Luminița Anghel a lăcrimat la ”Neatza” în timp ce cânta ”Rugă pentru părinți”. Solista a dat detalii despre moartea ambilor părinți

Luminița Anghel a fost invitată în platoul matinalului de la Antena 1, în ediția de Vinerea Mare, înregistrată anterior, pentru a cânta o melodie despre care am aflat ulterior interpretării ei că este una de suflet. ”Rugă pentru părinți”, de Adrian Păunescu, este piesa care a făcut-o să lăcrimeze în timp ce cânta. De dor, de recunoștință, de neputință, artista a trăit piesa intens, în apropiere fiind Paștele. Prin ea, a vrut să transmită un mesaj telespectatorilor, acela de a-și căuta oamenii dragi mai des atât timp cât îi au încă pe pământ.

Ea nu mai poate telefona niciunui părinte fiindcă ambii au trecut în lumea celor drepți, tatăl în 2007, iar mama câțiva ani mai târziu. Aici a adăugat și o poveste despre ultimele zile din viața tatălui său. Bărbatul a murit în 2007, chiar în data de 5 noiembrie, zi în care s-a stins și marele poet român. Cu o zi în urmă, cântăreața a fost tot la ”Neatza”, unde i-a interpretat emoționanta scriere.

O leagă multe de această piesă 

„La părinți m-am gândit. Pe tata în 2005 și pe mama câțiva ani mai târziu. Tata s-a stins chiar în ziua în care a murit și marele poet. Ca o coincidență sau nu, cu o zi înainte, tot aici, la Antena 1, am fost cu regretata Cristina Stamate. Ea a recitat atunci superba poezie a lui Adrian Păunescu, ”Rugă pentru părinți”, iar eu am cântat-o”, 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI