06 mart. 2023 | 15:31

Vedeta care a semnat cu Kanal D! O vei vedea la „Bravo, ai stil!” la masa juriului

Monden
Vedeta care a semnat cu Kanal D! O vei vedea la „Bravo, ai stil!” la masa juriului
Vedeta care a semnat cu Kanal D O vei vedea la Bravo, ai stil la masa juriului

Veste incredibilă în showbizul românesc. Emisiunea de succes „Bravo, ai stil!” revine la Kanal D2, în data de 2 aprilie, de la ora 19:00, cu un nou sezon plin de adrenalină, provocări, dispute, ținute spectaculoase, stiluri aparte și combinații inedite. Cine este vedeta care va face parte din juriu, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Vedeta care va fi în juriu la Bravo, ai stil!

Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai mari și reputați make-up artiști ai României, va fi cel de-al treilea jurat Bravo ai stil, în sezonul al optulea care va debutează pe 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Fostul concurent de la Asia Express va împărți masa juriului cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, luându-i locul fotografului Tibi Clenci.

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul.

Sunt foarte fericit să mă aflu la masa juriului Bravo, ai stil şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să ma las suprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă.

Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty ”, a declarat Alexandru Abagiu, potrivit Wowbiz.

Citește și Pasiunea nebănuită pe care o are fiul Ilincăi Vandici. Ce a făcut când a mers la Kanal D

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil!

„Bravo, ai stil!” este considerat a fi un reality show fenomen, care, de-a lungul anilor, a lansat numeroși influenceri și experți în domeniul beauty, fiind și o rampă de lansare pentru fotomodele și tineri designeri.

Alexandru Abagiu este considerat de mulți drept cel mai mare make-up artist al României. De-a lungul celor 25 de ani de carieră, celebrul estet a lucrat cu nume grele ale showbizului mondial, precum Claudia Schiffer, Jude Law, Alain Delon, Natalie Portman sau Penelope Cruz, Aishwarya Rai.

Un adevărat magician al tehnicii culorilor și al machiajului, noul jurat de la Bravo, ai stil! a lucrat în campanii prestigioase pentru Victoria’s Secret,  L’Oréal, Garnier, Lancôme, sau în publicaţii internationale precum Cosmopolitan, Glamour, Vogue USA, sau Elle.

Citește și Schimbare importantă la „Bravo, ai stil!” 2023. Ilinca Vandici tocmai a făcut anunţul despre noul sezon

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro