Vedeta care a revenit la PRO TV după 10 ani de absență! Acum are verighetă pe deget

de: Bișinicu Andreea
24 06. 2022

După un deceniu de când a părăsit trustul PRO TV, iată că faimosul actor s-a întors, cu verigheta pe deget. Are 28 de ani și tocmai și-a unit destinul de cel al femeii care i-a devenit soție. A fost cooptat și în echipa Vocea României, care va debuta cu un nou sezon în toamna 2022. Despre cine e vorba.

Bubu Cernea s-a întors la PRO TV după 10 ani

Bubu Cernea revine la prima sa dragoste, după ce a fost plecat timp de 10 ani de la PRO TV. Simpaticul actor a devenit cunoscut în România, după ce a făcut parte din proiectele de succes „Pariu cu viața”, „O nouă viață” și „LaLa Band”.

După un deceniu de când a plecat de la PRO TV, Bubu Cernea revine cu forțe proaspete în toamna 2022, acceptând provocarea să devină producător muzical la Vocea României.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns și aici, la Vocea României, sunt foarte încântat că lucrez alături de colegii mei, cu care colaborez de ani de zile, fără de care n-aș fi putut să fac acest proiect: sunt cu Cristi și Andrei Comaroni, Radu Toacă, Leo Croitoru.

Eu și Cristi am colaborat și la „Roată Norocului”, de la Kanal D, iar acum suntem aici, la Vocea României.”, a declarat Bubu Cernea, în exclusivitate, pentru click.ro.

Bubu Cernea s-a căsătorit cu o actriță din serialul Adela

Dragostea plutește în aer pentru simpaticul actor. Bubu Cernea, fiul celebrei Crina Mardare, s-a însurat cu iubita sa, Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela de la Antena 1. Cei doi au decis să se căsătorească după 4 ani de relație.

„M-am și căsătorit după patru ani de relație. Toate lucrurile merg foarte bine, sunt recunoscător. Ne înțelegem foarte bine, avem în comun faptul că amândoi avem legătură cu muzica și serialele în care am jucat amândoi.

Am făcut cununia civilă și nuntă adevărată o să o facem la anul, acum am făcut doar o petrecere mică”, a completat actorul pentru sursa citată.

Pentru că ambii sunt actori și știu foarte bine care sunt riscurile meseriei, Bubu Cernea și soția lui, Elena Mogîldea, sunt perfect conștienți de tentațiile din jur. Ce părere are vedeta PRO TV despre scenele intime la care partenera sa trebuie să participe, pe platourile de filmare.„

„Eu am vrut, tocmai. Am zis să se sărute dacă se cere, să aibă astfel de scene, pentru că asta este meseria de actor. Mă mândresc foarte mult cu ea, sunt mândru de tot ce a reușit.”, a mai spus Bubu Cernea.