Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. S-au căsătorit acum, nimeni nu le-a știut planul

Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. S-au căsătorit acum, nimeni nu le-a știut planul
Cine din showbiz a ales sa faca nunta in secret

Tocmai ce s-a aflat că a avut loc o nuntă secretă în showbiz-ul românesc. Celebrul cuplu s-a căsătorit acum, iar nimeni nu le-a știut planul. Este vorba despre doi actori cunoscuți care au decis să spună „DA”. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Nuntă în secret în showbizul românesc. Care sunt actorii care au spus DA

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc după ce s-a aflată că îndrăgiții actori, Bubu Cernea și Elena Mogîldea, s-au căsătorit în mare secret. Doar prietenii apropiați le-au fost alături în momentele memorabile și au petrecut alături de ei.

Bubu Cernea, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România s-a căsătorit cu partenera sa Elena Mogîldea. Cei doi au trăit clipe frumoase într-un loc spectaculos, însă și în compania prietenilor apropiați.

Bubu Cernea a postat un mesaj și fotografii după frumosul eveniment

Bubu Cernea și Elena Mogîldea și-au unit destinele și au avut grijă să plănuiască totul în mare secret. După eveniment, actorul a postat un mesaj pe rețelele sociale în care le-a mulțumit invitaților care au participat la cel mai important eveniment din viața lor.

Mireasa, Elena Mogîldea a ales o rochie spectaculoasă, dar și un machiaj prin care i-au fost evidențiate trăsăturile frumoase, în timp ce  îndrăgitul actor a optat să poarte o ținută mai lejeră pe care accesorizat-o cu un sacou.

Mesajul prin care Bubu Cernea a anunțat că s-a căsătorit cu Elena Mogîldea

„M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe rețelele sociale.

De altfel, Bubu Cernea are o relație deschisă cu prietenii săi virtuali

Actorul Bubu Cernea și actrița Elena Mogîldea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi actori împărtășesc cu fanii toate momentele din viața lor, cu excepția nunții pe care au făcut-o în secret.

Cunoscutul actor a cerut-o de soție pe frumoasa sa parteneră în urmă cu aproximtaiv un an, iar vestea cea mare a fost împărtășită cu prietenii lor virtuali de pe rețelele sociale.

Mesajul lui Bubu Cernea, după ce Elena Mogîldea a răspuns cu DA la cererea în căsătorie

„A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, scria Bubu Cernea pe Instagram, atunci când a cerut-o în căsătorie pe Elena Mogîldea.