10 iun. 2022 | 15:51

Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. S-au căsătorit acum, nimeni nu le-a știut planul

Monden
Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. S-au căsătorit acum, nimeni nu le-a știut planul
Cine din showbiz a ales sa faca nunta in secret

Tocmai ce s-a aflat că a avut loc o nuntă secretă în showbiz-ul românesc. Celebrul cuplu s-a căsătorit acum, iar nimeni nu le-a știut planul. Este vorba despre doi actori cunoscuți care au decis să spună „DA”. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Nuntă în secret în showbizul românesc. Care sunt actorii care au spus DA

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc după ce s-a aflată că îndrăgiții actori, Bubu Cernea și Elena Mogîldea, s-au căsătorit în mare secret. Doar prietenii apropiați le-au fost alături în momentele memorabile și au petrecut alături de ei.

Bubu Cernea, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România s-a căsătorit cu partenera sa Elena Mogîldea. Cei doi au trăit clipe frumoase într-un loc spectaculos, însă și în compania prietenilor apropiați.

Bubu Cernea a postat un mesaj și fotografii după frumosul eveniment

Bubu Cernea și Elena Mogîldea și-au unit destinele și au avut grijă să plănuiască totul în mare secret. După eveniment, actorul a postat un mesaj pe rețelele sociale în care le-a mulțumit invitaților care au participat la cel mai important eveniment din viața lor.

Mireasa, Elena Mogîldea a ales o rochie spectaculoasă, dar și un machiaj prin care i-au fost evidențiate trăsăturile frumoase, în timp ce  îndrăgitul actor a optat să poarte o ținută mai lejeră pe care accesorizat-o cu un sacou.

Mesajul prin care Bubu Cernea a anunțat că s-a căsătorit cu Elena Mogîldea

„M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe rețelele sociale.

De altfel, Bubu Cernea are o relație deschisă cu prietenii săi virtuali

Actorul Bubu Cernea și actrița Elena Mogîldea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi actori împărtășesc cu fanii toate momentele din viața lor, cu excepția nunții pe care au făcut-o în secret.

Cunoscutul actor a cerut-o de soție pe frumoasa sa parteneră în urmă cu aproximtaiv un an, iar vestea cea mare a fost împărtășită cu prietenii lor virtuali de pe rețelele sociale.

Mesajul lui Bubu Cernea, după ce Elena Mogîldea a răspuns cu DA la cererea în căsătorie

„A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, scria Bubu Cernea pe Instagram, atunci când a cerut-o în căsătorie pe Elena Mogîldea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro