Vedeta care a fost jefuită în mall. Nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat la bancomat

Vedeta care a fost jefuită în mall. Nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat la bancomat
„Eram extrem de stresată și obosită”

Nu de puține ori ni s-a întâmplat, fie oameni obișnuiți, fie vedete, să fim obosiți și din această cauză să uităm anumite lucruri. Un astfel de caz nefericit a avut loc zilele trecute într-un mall bucureștean. Victima acestei situații neplăcute a fost chiar celebra Bianca Brad. Vedeta a povestit cele întâmplate, fiind extrem de afectată de cele întâmplate.

Bianca Brad, de la lumina reflectoarelor la dramele din viața ei

Celebra frumusețe a anilor 90, Bianca Brad, a trecut de-a lungul vieții prin momente grele. Începând cu pierderea fiicei sale Emma și până la diagnosticarea cu cancer la sân, în urmă cu 6 ani, Bianca a reușit să meargă mai departe. Astăzi este totuși o mamă fericită, avându-l pe Luca, care a ajuns un pianist recunoscut. Într-un interviu exclusiv pentru Playterch, Bianca Brad a vorbit despre drama pierderii fetiței, dar și despre puterea de a trece peste și de a merge mai departe.

„Unele mămici merg foarte des la cimtir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă.

(..) Da, zâmbesc…Dacă inima e plină de durere, ce-i oferi copilului? Am acceptat că Emma e într-un loc mai bun. Am avut curajul să îi fac două poze, după ce s-a născut, le păstrez ca amintire. Cu timpul, te obișnuiești cu dorul și cu durerea asta… Copilul nu-l mai aduci înapoi, trăiește doar în inima ta…”, declara Bianca Brad pentru Playtech.ro.

„Eram extrem de stresată și obosită”

Ajunsă la 53 de ani, Bianca Brad s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor. Încearcă să fie cât mai mult timp alături de Luca și are câteva proiecte independente în care activează. Zilele trecute, însă, pe fondul oboselii și a stresului, vedeta a trecut prin momente grele într-unul din mall-urile bucureștene. Bianca Brad a povestit cu lux de amănunte pățania, care, în cele din urmă, a ajuns și în atenția poliției, ca urmare a depunerii unei plângeri de către aceasta.

„Marți s-a întâmplat.Am fost la mall, la bancomat, să scot niște bani, însă eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii. Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat.

Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă. Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine.”, a povestit Bianca Brad, în emisiunea lui Cristi Brancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI