Vedeta care a făcut anunțul cel mare la Bravo, ai stil! Cine se va mărita în curând

Vedeta care a făcut anunțul cel mare la Bravo, ai stil! Cine se va mărita în curând
Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! care se casatoreste

Nuntă mare în familia Bravo, ai stil! Una dintre cele mai apreciate și iubite concurente din competiție a făcut anunțul mult așteptat. Cine este vedeta care se va căsători în curând. A dat vestea în direct, la televizor.

Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! care se mărită în curând

Carmen Negoiță iubește și este iubită la rândul ei, iar la 11 ani de la divorțul de tatăl copiilor ei, Ionuț Negoiță, frumoas vedetă radiază de fericire. Mai mult, șatena pare că a întinerit cu 20 de ani de când trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenerul ei actual de viață.

În Gala Mireselor de la Bravo, ai stil!, celebra bloggeriță de fashion a făcut marele anunț pe care toți fanii ei îl așteptau. Frumoasa divă a primit inelul de logodnă în ziua în care a împlinit 41 de ani, iar acum se pregătește să își pună pirostriile.

Carmen Negoiță este într-o relație cu Cătălin Boboc, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii. Frumoasa vedetă a defilat în platoul emisiunii de la Kanal D, arătându-le juraților bijuteria superbă care-i împodobește degetul inelar.

Carmen Negoiță a purtat o rochie albă scurtă, cu volane și diferite accesorii ample, despre care șatena a spus că nu este exclus să o poarte chiar în ziua nunții sale. Vedeta de pe Instagram le-a povestit tuturor cum a avut loc cererea în căsătorie.

„Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal“, a povestit Carmen Negoiță, cu emoție în glas, la Bravo, ai stil!.

Carmen Negoiță s-a căsătorit prima dată când avea doar 18 ani

Dragostea nu cunoaște limite, iar atunci când crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche se spune că ai face orice pentru a fi fericiți împreună. Carmen Negoiță nu este la prima căsătorie. Concurenta de la Bravo, ai stil! a făcut declarații incredibile despre primul ei mariaj.

Vedeta s-a căsătorit la doar 18 ani cu milionarul Ionuț Negoiță, de care a divorțat în anul 2010, după 11 ani de căsnicie. Diva a declarat că ar fi trebuit să se separe după 2 ani, dar a amânat ceea ce s-a dovedit a fi inevitabil.

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a declarat Carmen Negoiță la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI